Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Как да задвижа локомотива

<< < (3/4) > >>

svetljjjo:
Off-Topic:Сигурен ли си, че тези статорни намотки /не постоянни магнити/ работят на прав ток?
Да сигурен съм защото съм го правил точно на такива мотори има го и поста някъде из форума със снимки

А и след сто часа търсене най накрая намерих и темата
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,4651.msg97451.html#msg97451

Сега обаче не мога да кажа точна схема щото не знам как действа точно мотора на мерклин а и бая отдавна беше
не си спомням точно кво съм правил и лока отдавна го няма .Правено е само за експеримент дали става  :yes:
Мисля че някъде из нета имаше схемата ама къде един господ знае

И в тоя случай аз не съм изолирал колелата защото това не е оригинално шаси и съм взел напрежение от задната талига а предната са боядисани колелата с боя да не правят никъв контакт .
В неговия случай ако иска да го кара ще трябва доста да си поиграе по изолиране и токоснемане

Ndp007:
Ето го и от вътре.Ако успея да развъртя двигателяна 12в   другото мисля че няма да е толкова проблемно.На колоосите няма ли да е по-добре да сменя осите с пластмасови?И стокоснемането маи ще се справя.Мога ли по някъкъв начин да го преобвам на променливо напреение?Предполагам трвбва да подам на едно от колелетата и на пластината ни колко волта?И как работят тези електро магнитни откачвачи?Той е с такива.

Ndp007:
Развъртях го както е описал колегата svetljjjo.Само някой да ме светне как се избиват тия оси на колоосите и изобщо как се вадят от шасито.

svetljjjo:
Много трудно се вадят .
Аз примерно на такива които са само метални няма нищо гумено или пласмасово покрай и на тях нагрявам с пистолет за горещ въздух самото колело .Но пистолета е сложен накрайника дето стеснява отвора да стане по концентрирана струята и на слабо положение .И така към 30 сек и веднага с пинсета под колелото и напън навън и то излиза като на млада булка първия път  ;D
Обаче ако има нещо топящо се в близост няма да стане очевидно тогава с два чифта клещи островърхи и качествени стискам колелата и почвам да въртя напред назад полека все едно от двете излиза ама някой не всички имат шлици на оста и те се прецакват естествено така че втория метод е в крайна нужда ако нищо не помогне.

Ndp007:
Извадих ги, разпробих ги, само се чудя дали гумената колоос да я сложа в средата

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия