Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
PIMK и всичко свързано с тази фирма като превозвач.
mitko359:
Отдавна има кандидат за Вектрона на ПИМК. Включен е в бъдещите ми планове за композиция с джоб-вагони :yes:
toniemi:
Гледам снимките в профил на кабините и нещо не мога да го възприема,нещо ми е странно....не естествено.....после се чатнах..
Та тези локомотиви нямат страничне прозорци на кабините.. :angry:
Да не може машиниста да си отвори прозорчето,да си люпи семки и да си говори с някой на спирката....бих се чувствал гадно!
Сигурно има камери за назад,ама да си ограничен само напред.... :fie:
Вие как мислите?
pavlinbg:
--- Цитат на: toniemi link=topic=5263.msg118243#msg118243 date=1586278995 ---Гледам снимките в профил на кабините и нещо не мога да го възприема,нещо ми е странно....не естествено.....после се чатнах..
Да не може машиниста да си отвори прозорчето,да си люпи семки и да си говори с някой на спирката....бих се чувствал гадно!
Вие как мислите?
--- Край на цитат ---
Недей така, че ще ядосаш някой машинист или помощник машинист. :) Само ако знаеш колко работа им спестява липсата на странични прозорчета... :good:
А с този локомотив ще си седят в удобните ергономични столове и посредством камерите, на монитора ще гледат обратните сигнали и целостта на другите влакове, с които се разминават. А люпенето на семки може да става и в кабината, като разбира се боклуците се изхвърлят на определените за това места и се пази необходимата чистота. :)
mitko0888:
--- Цитат на: toniemi link=topic=5263.msg118243#msg118243 date=1586278995 ---Гледам снимките в профил на кабините и нещо не мога да го възприема,нещо ми е странно....не естествено.....после се чатнах..
Вие как мислите?
--- Край на цитат ---
Всъщност си имат странично прозорче на кабините. Просто кабините са по-големжки. И прозорчето се сваля / отваря.
https://youtu.be/BwBQI9sttDY?t=1266
toniemi:
Да...сега го видях това нещо... :yes:
Нов проблем..видяхте ли колко са им мръсни челните стъкла.... ;)
:pleasantry: :pleasantry:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия