Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

PIMK и всичко свързано с тази фирма като превозвач.

<< < (5/9) > >>

mitko359:
Отдавна има кандидат за Вектрона на ПИМК. Включен е в бъдещите ми планове за композиция с джоб-вагони  :yes:

toniemi:
Гледам снимките в профил на кабините и нещо не мога да го възприема,нещо ми е странно....не естествено.....после се чатнах..
Та тези локомотиви нямат страничне прозорци на кабините.. :angry:
Да не може машиниста да си отвори прозорчето,да си люпи семки и да си говори с някой на спирката....бих се чувствал гадно!
Сигурно има камери за назад,ама да си ограничен само напред.... :fie:
Вие как мислите?

pavlinbg:

--- Цитат на: toniemi link=topic=5263.msg118243#msg118243 date=1586278995 ---Гледам снимките в профил на кабините и нещо не мога да го възприема,нещо ми е странно....не естествено.....после се чатнах..
Да не може машиниста да си отвори прозорчето,да си люпи семки и да си говори с някой на спирката....бих се чувствал гадно!
Вие как мислите?

--- Край на цитат ---

Недей така, че ще ядосаш някой машинист или помощник машинист.  :) Само ако знаеш колко работа им спестява липсата на странични прозорчета...  :good:
А с този локомотив ще си седят в удобните ергономични столове и посредством камерите, на монитора ще гледат обратните сигнали и целостта на другите влакове, с които се разминават. А люпенето на семки може да става и в кабината, като разбира се боклуците се изхвърлят на определените за това места и се пази необходимата чистота. :)

mitko0888:

--- Цитат на: toniemi link=topic=5263.msg118243#msg118243 date=1586278995 ---Гледам снимките в профил на кабините и нещо не мога да го възприема,нещо ми е странно....не естествено.....после се чатнах..
Вие как мислите?

--- Край на цитат ---

Всъщност си имат странично прозорче на кабините. Просто кабините са по-големжки. И прозорчето се сваля / отваря.

https://youtu.be/BwBQI9sttDY?t=1266

toniemi:
Да...сега го видях това нещо... :yes:

Нов проблем..видяхте ли  колко са им мръсни челните стъкла.... ;)
 :pleasantry: :pleasantry:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия