Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Вагон - жилище
pach:
Според мен трябва да видите датата на последната ревизия.
НомерАта и въобще, шаблонирането вероятно са от тогава.
Вагона се е получил много по-добре от първия!
Давай все така!
&bgflag &bgflag &bgflag
Nenchev:
Грешката е вярна! - надписите си му бяха съвсем точни и правилни - ЖПС Враца и съответните телефони. Но понеже отива за подарък на един приятел в Добрич - промених ЖПС-то на Добрич и смених телефонния код с 056. :dance1: :dance1: :dance1:. Все пак вагончета ще бъде в неговата секция.
Nenchev:
--- Цитат на: pach link=topic=5278.msg117386#msg117386 date=1578840444 ---Според мен трябва да видите датата на последната ревизия.
НомерАта и въобще, шаблонирането вероятно са от тогава.
Вагона се е получил много по-добре от първия!
Давай все така!
&bgflag &bgflag &bgflag
--- Край на цитат ---
Заслугата за външния е д и на този вагон е изцяло на Васко - той е бояджиятанв стил Шакира ( Уака-уака), както и майсторът на антените. Аз само му налепих ваденките.
МАШИНИСТ:
Благодаря , да.
Но без твоя труд по проектиране ,конструкция и производство , нямаше да има този тип вагони,както и всички модели до сега.
ГЛАВНИЯ КОНСТРУТОР в нашия екип !
Моделите са наше производство и всеки дава максимално от себе си , за да ги има и най - важното - Да си начешем хобито ! :dance1: :dance1: :dance1: :yahoo: :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия