Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Вагон - жилище

<< < (6/7) > >>

vesko76:
Нека да раздвижиме малко темата за вагон-жилище.Снимките и видеото са на възстановителния влак който се намираше във Варна.Дано свършат работа на някой за бъдещ модел.Вагона е 20-47 прадполагам преправен на жилище и работилница.  https://drive.google.com/drive/folders/1RhKMm6wUXuycH95sn3dwFqnfGOvWYCbW?usp=sharing

Nenchev:
Ето го и модернизираният жилищен вагон - има си Булсатком и климатик Chigo:

п.п.  Васко машиниста, освен метрови антени може да прави и сателитни чинии...

п.п.2  Има допусната една ОГРОМНА неточност - умишлено.  Телефоните и факс номерът на ЖП секцията не са верни.  Всъщност, номерата са на ЖП секция Враца, но кодът е на 056 - Добрич - все пак вагончето заминава за Добрич...

pavlinbg:
Искрени поздравления за сателитната чиния и климатика! Но след като си сбъркал телефонния номер на ваденката...мисля..., че целият този труд е бил напразен. На всяка цена трябва да го корегираш!

Nenchev:

--- Цитат на: pavlinbg link=topic=5278.msg117379#msg117379 date=1578828693 ---Искрени поздравления за сателитната чиния и климатика! Но след като си сбъркал телефонния номер на ваденката...мисля..., че целият този труд е бил напразен. На всяка цена трябва да го корегираш!

--- Край на цитат ---

Непременно!  Актуални ли са номерата наЖП секция Добрич в указателя?

П.п.  обаче е забавно - звъннах на един от номерата и убеждавах някакъв човек, че е жп секция, а той упорито отричаше и твърдеше, че е грешка...

pavlinbg:
Виж в указателя, но според мен актуалният телефонен код по-скоро трябва да е шуменски или горнооряховски.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия