Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел на български подвижен състав | Review a BG model
БДЖ Oppeln 3 ep. Exact train 20290
Adrian:
Трагедията е пълна - едвам продадох 11 броя?! - писах на 24 човека от запелени съфорумци - само един прояви интерес! ЗА КАКВИ БДЖ ПЛАЧЕТЕ????? пълна импотентност на бг хобистите
pach:
--- Цитат на: Adrian link=topic=5282.msg116888#msg116888 date=1573758791 ---
Трагедията е пълна - едвам продадох 11 броя?! - писах на 24 човека от запелени съфорумци - само един прояви интерес! ЗА КАКВИ БДЖ ПЛАЧЕТЕ????? пълна импотентност на бг хобистите
--- Край на цитат ---
Не знам "запелени" ли са....май са големи за пелени!!!
Или пък са залепени, ама явно щото не са те на касата...
А пък може и да са "запалени".....и изпепелени...знам ли!
:lol:
Адри, на мен не си писал!?!?!?
Имаш ли свободна бройка - втори път те питам???
:(
Хах,..... намерих го в оказиона и си взех един!
:drinks:
gregary:
Що бре Адри (аз бех сред тия 24 човека), радвай се, че си продал 11 броя по 109,00 лв., щото накъдето и да погледнех излизаха за по 37-39,50 евра...
Верно, с предварителна заявка, но за къде сме се разбързали...
;) :drinks:
Adrian:
Съгласи се, че аз не съм хоби магазин - не мога да оперирам с големи количества и отстъпки. На предварителна заявка е лесно, но това не е предварителна заявка. Платил съм количествата и транспорта. Чакайте си . Не бързайте... да видиш само как сега купуват Лукойл цистерни на по 180 лв от такива , които се начакаха. Единствен Pach ме подкрепи от форума. Има нещо криворазбрано.. Общото ми впечатление от обратната кореспонденция е, че БДЖ не ви интересува, че вагонът бил 'разкрачен' и други феноменални приказки от типа 'гроздето е кисело'. Дай Боже да се появи 06-та да видя колко от завилите в еуфория бройки ще се купят. Така е тук - на думи всички са във възторг. После - по-ниски от тревата.
Както и да е - това е положението.
Gervasii:
С две думи слаб интерес! Няма бизнес значи! :diablo:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия