Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел на български подвижен състав | Review a BG model
БДЖ Oppeln 3 ep. Exact train 20290
gregary:
Не искам да влизам в спор и относно цената няма да пиша повече в темата!
Сигурно имаш транспортни разходи и малка отстъпка от производителя - това не е моя работа и не ме интересува. Но, подразних се от това, че за да доказвам "потентността" си, :haha: трява да пазаря от теб. Сега пък трябва и да се "надигам" над окосената трева...
Малко тия определения ми идват в повече!
Събирам от сантимент БДЖ :give_heart: въпреки че, не виждам да се впишат естетически в макета, който някога ще направя. Лукойл цистерни, хопер дозатори, пътн. вагони, поръчки за "хенд мейд" и т.н. съм взел на прилична цена в прилично количество за прилични композиции ( доказвам ли "потентността" си и че, съм 1 см. над тревата?)
С други думи: всеки да купува и продава както си иска, но определенията са за вкъщи!
Хайде :victory: :drinks:
Adrian:
Грег, приеми извиненията ми - целта ми не е да дразня. Положих много услилия да имаме БДЖ модели, но те нямат смисъл ако всички декларират ,че 'БДЖ е извън полезрението' или е просто сантимент. Явно нямаш представа какво коства появата на БДЖ модел.
Mironista:
Адриане блокирал си ме и не мога да ти изпращам съобщения
Поздрави
pavlinbg:
--- Цитат на: Adrian link=topic=5282.msg116891#msg116891 date=1573801971 ---Съгласи се, че аз не съм хоби магазин - не мога да оперирам с големи количества и отстъпки. На предварителна заявка е лесно, но това не е предварителна заявка. Платил съм количествата и транспорта. Чакайте си . Не бързайте... да видиш само как сега купуват Лукойл цистерни на по 180 лв от такива , които се начакаха. Единствен Pach ме подкрепи от форума. Има нещо криворазбрано.. Общото ми впечатление от обратната кореспонденция е, че БДЖ не ви интересува, че вагонът бил 'разкрачен' и други феноменални приказки от типа 'гроздето е кисело'. Дай Боже да се появи 06-та да видя колко от завилите в еуфория бройки ще се купят. Така е тук - на думи всички са във възторг. После - по-ниски от тревата.
Както и да е - това е положението.
--- Край на цитат ---
Адри, не се сърди, но въпросът има две страни. От една страна това е приносът ти да има нови БДЖ модели, които да се произвеждат серийно, за което заслужаваш респект. :hi: От друга страна няма как да се надяваш на бързи продажби при тези цени от 109 лв. (което е с близо 30% по-скъпо от цената, която предлагат големите търговци), въпреки приноса ти да го има този модел. Тези две страни нямат връзка по между си. Старая се да не стоя по-ниско от тревата и за това ти написах тези редове. А относно моите съображения към момента да се въздържа - казал съм ти ги на лични. Нищо чудно последствие, като се изчерпа този вагон и се наканя, да го закупя от теб, както не веднъж е ставало :)
Adrian:
Да, и това е така - имам надценка по-голяма от хоби магазините. Все пак те имат възможността да продават в големи количества с нищожна печалба - примерно 5-10% ; като се появи в Хобиленда би трябвало да е около 85 лв. Винаги съм давал отстъпки когато е възможно. Това са малки лимитирани серии и впоследствие ще се търсят :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия