Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Делото Хитрино
D2:
jope ,зная че професията ти е свързана пряко с локомотивния персонал,както и на мен преди много години,но ако влака беше влязъл с 40 к/ч в стрелката, никой нямаше да търси машинистите и сега да си карат влакове и да си свиркат.Това е истината.
jopeto:
--- Цитат на: D2 link=topic=5306.msg117784#msg117784 date=1581004318 ---jope ,зная че професията ти е свързана пряко с локомотивния персонал,както и на мен преди много години,но ако влака беше влязъл с 40 к/ч в стрелката, никой нямаше да търси машинистите и сега да си карат влакове и да си свиркат.Това е истината.
--- Край на цитат ---
Представи си хипотетично, че някой желае да направи саботаж. Там, някой си терорист или някой луд, дето нещо не го кефи БДЖ-то, например. На някоя гара, където влакът изчаква за среща му трябват, точно пет минути да разбъзика няколко товаропътнически обръщатела или да изолира функционните вентили и бетствието е готово. Тогава е единственият шанс за спасение остава надежността на инфраструктурата и адекватна реакция на служителите, като чуят звуковият сигнал за обща тревога. Преди години,имаше даже случай с една изпусната 32 серия, дето се беше лашкала напред- назад без спирачка между два баира в едно междугарие и сумати време, никой не можа да я спре. Такаива случаи, има достатъчно. За пореден път казвам, че не оневинявам машинистите. Ако стрелката беше наред, сега можеше, поне да няма жертви, ранени и изпепелени къщи. Просто съм обективен. При изпадането на влакът в Пловдив, пак имаше счупена стрелка. Просто, истината е, че състоянието на железният път на много места е трагично. Контролът и санкциите за превозвачите в това число и БДЖ - също! За съжаление, дебнат още инциденти. Вече, за мое щастие и това на роднините ми не работя в железницата, живее ми се още! БДЖ-то и сродните му структури са най-прогнилата система в цялата държава.
mitko0888:
--- Цитат на: jopeto link=topic=5306.msg117787#msg117787 date=1581025373 --- ... Ако стрелката беше наред ...
--- Край на цитат ---
Не разбра ли че си е била наред. Хайде стига с тези глупости.
jopeto:
Страница 31 и 32 от доклада:
След преминаването на двата локомотива и първите пет вагона започва процес на
загуба на устойчивост на релсо-траверсовата скара на стрелката, който предизвиква
изместването ѝ както следва:
- в зоната на езиковата част от първа до шеста плъзгалка се измества с 9 см вляво;
- при девета плъзгалка се измества с 40 см вдясно;
- в края на езиковата част се измества с 95 см вдясно;
- в междинната част стрелката се измества с 134 см вдясно.
Междинната част на стрелката е неин геометричен център с километрично
положение 110+494, което се оказва и точката на дерайлиране на 6-ти вагон. Вследствие на
голямото изместване (изрукване) вдясно на релсо-траверсовата скара в езиковата и
междинна част на стрелка № 5, се е променил проектният радиус на същата, както и оста на
отклонителния коловоз, по който се е движил влакът.
Поради надеждното заключване на десния отклонителен език към раменната релса и
съвместното им противодействие срещу възникналите големи динамични, вертикални и
хоризонтални сили породени от високата скорост успяват да преминат двата локомотива и
първите пет вагона безпрепятствено през стрелката. Не така стоят нещата с междинната
дясна водеща релса на стрелка № 5, където е предизвикано най-голямото изместване и
изменение на проектния радиус и оста на отклонителния коловоз. Поради тези причини след
настава в края на езиковата част започва изтръгване на тирфоните, свързващи ребровите
подложки към траверсите от вътрешна страна на релсата. На първия траверс след двойния
тирфоните са изскубнати с около 25 мм, а на следващите 2-ри, 3-ти и 5-ти траверси (фиг. 23)
са изскубнати напълно. На 4-тия траверс, където има усилена реброва подложка, тирфоните
не са изскубнати, но петата на релсата се е изтръгнала от вътрешните и външни стегателни
комплекти. Всичко това е допринесло междинната релса на стрелка № 5 да се усуче по
надлъжната ос вдясно.Кръстовинната на стрелка № 5 е напълно унищожена. Това е
настъпило след като са преминали двата локомотива с първите пет вагона и след
дерайлирането на втората талига на 6-тия вагон. Водени от центробежната сила, следващите
единадесет вагона прескачат вдясно усуканата междинна релса по посока на движението и
започват да дерайлират.
Доклада: https://www.mtitc.government.bg/sites/default/files/od_tezhko_zhp_proizshestvie_v_hitrino.pdf
mitko0888:
Защо не изкопира един параграф по-горе:
"Поради високата скорост от 78 км/ч при навлизане на влака в нея, той променя траекторията си на движение в зависимост от положението на езиците и от дясна крива преминава в лява, поради което хоризонталните напречни сили са се увеличили многократно. Плътно прилепналият заключен отклонителен десен език към раменната релса и здравото му скрепление, свързващо към траверсовата скара спомагат езиковата част на стрелката да се противопостави на възникналите сили от преминаващите колела на двата локомотива и на първите пет вагона.
След преминаването на двата локомотива ..."
Докладът е издаден на 29 септември 2017. Аз го прочетох на 10 октомври, от тогава нищо не се е променило и нещата са пределно ясни. Всеки може да вади избрани откъси от него за да отговарят на неговия си манталитет, но това не променя фактите и обстоятелствата.
ПС. Аз спирам по тази тема. Който иска повече - Грег е посочил линка.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия