Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Фирма Експрес сервиз - продукти и развитие
hristo:
Предполагам се има предвид, че локомотивът се държи много добре въпреки лошото качество на релсовия път по индустриалните клонове в смисъл, че не дерейлира, а стои стабилно.
mitko0888:
--- Цитат на: pach link=topic=5246.msg117631#msg117631 date=1580420104 ---
След пълната ... - разходът на дизелово гориво е едва 2л./час (в сравнение с 16 литра на оригиналния локомотив).
--- Край на цитат ---
Колко часа на ден работи и колко часа е изключен, за да станат 2 литра на час ...
pach:
За вписване в индустриални клонове, се има предвид,
че те са винаги в компромисни изпълнения, но най-вече
на радиусите в кривите, където се знае че са минимални.
ПП. Митко не знам дали е така, така са го писали в статията.
Но като се замисля, разлика от 50-60 години в производството на два дизелови двигателя, може би ще даде и тези резултати!?
Подобно развитие има повсеместно - самолетите днес летят с 1/4
от горивото което ползваха през 2000 година, въпреки че оная аутиска я подучиха да рИве щото много летим, че цапаме въздуха.
Не и пиша името, че си го патентова от вчера....отая 16 годишна шведка дето вместо да учи, обикаля света.
Krasi Tankista:
За какво и е да учи? Тя сега като лапне Нобеловата награда за мир, даже ще се образува опашка от мераклии за ръката и.
:sarcastic:
За вписването си мисля, че го подчертават защото помним как дерайлираше МДД 4 при пробите В БДЖ. Интересно дали Йохан дерайлира в Швейцария. Вероятно Експрес сервиз се надява да модернизира множеството 52 - ки в БДЖ, като същевременно предлага и замяна на 55 - та серия с МДД 5. Може и да не е така но ми се струва логично, все пак направиха пробив в метрото. Редно е да опитат.
mitko0888:
Вписването на 52 - с талиги (ако някой не знае) би трябвало да е по-добре от двуосното МДД 4.
Не знам на експреса дали му е по-добре да се мъчи да прави МДД 5 в единични бройки, или да изкупува 52-ки на цената на желязото и да ги модернизира по посочения начин.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия