Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Помощ за монтаж на декодер
OBB_Rh_2016:
Здравейте! Понеже нямам голям опит с декодерите... Имам няколко може би глупави въпросa .. Но ще съм благодарен ако ми помогнете.
Имам пиковски аналогов локомотив без глезда за декодери и т.н и един декодер разпоен от друг пиковски локомотив завършващ само на жичките без пинчета. По моите търсения модела мисля е esu lok pilot v4 но не съм много сигурен ;D Цялата идея е дали ще мога да го сложа на аналоговия локомотив? И коя жичка къде трябва да отиде?
pach:
Не забравяй, че съгласно нормативите цветовете на проводниците са строго определени и гледай тези скици:
Моделът на дешифратора ти е необходим за софтуера.Всички дешифратори от този тип се свързват по един и същи наччин.
;D
OBB_Rh_2016:
Благодаря pach! А трябва ли да добавям нещо отделно или режа и запоявам ? И се надявам да не гръмне хаха :lol:
pach:
Дроселите оставящ при двигателя,
но кондензатора там го махаш задължително.
pavlinbg:
--- Цитат на: OBB_Rh_2016 link=topic=5318.msg117922#msg117922 date=1582753876 ---Здравейте! Понеже нямам голям опит с декодерите... Имам няколко може би глупави въпросa .. Но ще съм благодарен ако ми помогнете.
Имам пиковски аналогов локомотив без глезда за декодери и т.н и един декодер разпоен от друг пиковски локомотив завършващ само на жичките без пинчета. По моите търсения модела мисля е esu lok pilot v4 но не съм много сигурен ;D Цялата идея е дали ще мога да го сложа на аналоговия локомотив? И коя жичка къде трябва да отиде?
(Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Какъв точно е локомотивът, на който ще поставяш декодера (модел, арт.N)? Ако можеш публикувай снимка на платката...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия