Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

Помощ за монтаж на декодер

(1/5) > >>

OBB_Rh_2016:
Здравейте!  Понеже нямам голям опит с декодерите...  Имам няколко може би глупави въпросa .. Но ще съм благодарен ако ми помогнете.
Имам пиковски аналогов локомотив без глезда за декодери и т.н и един декодер разпоен от друг пиковски локомотив завършващ само на жичките без пинчета. По моите търсения модела мисля е esu lok pilot v4 но не съм много сигурен  ;D Цялата идея е дали ще мога да го сложа на аналоговия локомотив?  И коя жичка къде трябва да отиде?

pach:
Не забравяй, че съгласно нормативите цветовете на проводниците са строго определени и гледай тези скици:

Моделът на дешифратора ти е необходим за софтуера.Всички дешифратори от този тип се свързват по един и същи наччин.
 ;D

OBB_Rh_2016:
Благодаря pach! А трябва ли да добавям нещо отделно или режа и запоявам ? И се надявам да не гръмне хаха  :lol:

pach:
Дроселите оставящ при двигателя,
но кондензатора там го махаш задължително.

pavlinbg:

--- Цитат на: OBB_Rh_2016 link=topic=5318.msg117922#msg117922 date=1582753876 ---Здравейте!  Понеже нямам голям опит с декодерите...  Имам няколко може би глупави въпросa .. Но ще съм благодарен ако ми помогнете.
Имам пиковски аналогов локомотив без глезда за декодери и т.н и един декодер разпоен от друг пиковски локомотив завършващ само на жичките без пинчета. По моите търсения модела мисля е esu lok pilot v4 но не съм много сигурен  ;D Цялата идея е дали ще мога да го сложа на аналоговия локомотив?  И коя жичка къде трябва да отиде?

(Image removed from quote.)

(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

Какъв точно е локомотивът, на който ще поставяш декодера (модел, арт.N)? Ако можеш публикувай снимка на платката...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия