Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел на български подвижен състав | Review a BG model
Lokomotiva S489 1:87 / Ламинатката на Тechimage
pach:
На това се казва "задвижване на четирите оси"! Но в рзмер "0" 1/45...
Но всъщност вътре е така:
в 1/87
ПП.Какви сензации? :blink:
Споделям впечатления от сайта им!
KRAKOMOBILA:
Всъщност вътре си е така както са показали ТехИмейдж. Пламене ако обичаш не се опитвай да създаваш сензации. Първата снимка е от модела им в мащаб 1:45.
Krasi Tankista:
--- Цитат на: ivo link=topic=5327.msg118550#msg118550 date=1588154850 ---Логото на БДЖ не беше на правилното място :) оправих го ...
Червеният цвят :) не мисля, че е транспортно. В БДЖ има робин и кармин. Нека все пак се изкажат професионалистите жепейци.
--- Край на цитат ---
Иво, с цялото ми уважение, когато не си прав - не си. Първо, като на колега да ти кажа, че се пише рубин , а не робин. Много ми се иска да споделиш откъде имаш информация, че в БДЖ има само рубин и кармин. От дивана вкъщи може и така да изглежда, но в реалния живот....... Червеният цвят на 42.81 в тази ливрея е този, който съм посочил, а именно Транспортно червен. Повече от ясно се вижда на снимките. Карминен е локомотивът в ПЖИ - то, ама там такава боя са имали.
:hi:
KRAKOMOBILA:
За да се приключи спора - прилагам една схема, от която аз виждам - Червен рубин (RAL3003) за коша и Червен транспортен (RAL3020) за пантографите. Уточнявам, че това е по нормативи, но има отклонения във всяко депо и се слагат различни нюанси на червеното. През годините от серия 42 сигурно е имало поне 30 различни нюанса на червеното.
Mironista:
Локомотива е страхотен и с нетърпение чакам да е готов за да мога да грабна няколко бройки ( ако има достатъчно разбира се ). bg&flag bg&flag bg&flag
Благодаря на всички замесени и на Иво и Красен за това че спомагат за това да имаме този модел в мащаб и да му се радваме.
Лек ден от мен
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия