Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел на български подвижен състав | Review a BG model

Lokomotiva S489 1:87 / Ламинатката на Тechimage

<< < (13/20) > >>

Vlado:
Моделът е наистина впечатляващ и в това се убедихме тези, които присъстваха в събота на представянето. Направих си труда, да го разгледам отблизо и смея да твърдя, че е пипнат във всяко отношение. Поне за мен задължителен за добавяне в колекцията ми от български подвижен състав.
Само за сведение и тази събота ще може да бъде разглеждан в клубното помещение, така че не се колебайте и елате да видите това бижу на живо и да се убедите в ненапразните хвалебствия по негов адрес.

Nenchev:
Наистина много интересно би било да се направи едно сравнение - между ръчно изработения ювелирен модел на Васко и фабричната машина - кой е по-добър, по-красиви, по-близо до реалността?

Освен това, ходови характеристики - Roco или шасито на Techimage?

Винаги е по-добре, когато има база за сравнение, особено за лаици и непросветени, като мен.

Vlado:
Това лесно може да се случи - в идващата събота, както беше и през миналата, и двата локомотива ще са в клуба, готови за разглеждане, каране и сравняване. Ако щете линийки, шублери и лупи вземете, мерете, сравнявайте, каквото искате. Важно е наслаждението от хобито...

Krasi Tankista:
Съжалявам, че ще капна малко катран в кацата с меда, но на тази снимка виждам неща, които ме изненадват не особено приятно:

Какви са тези процепи в предната и задната  горна част на кабината? Предният е особено дразнещ и е на най неудачното място. Явно покрива на кабината е отделен детайл, който не е монтиран коректно. Ясно се виждат и дефекти при боядисването недопустими при фабрична изработка. Има такива практически при всяко съприкосновение на червения и сребристия цвят. На вратата са  направо фрапиращи.
 Аз зная от собствен опит, колко трудно се боядисва модел на Ламинатка, но тук просто май са я претупали. Мисля, че би трябвало да обърнете внимание на производителя, да отстрани тези досадни грешки при серийното производство. Това, което ми хареса най - много в модела са блендите на талигите. Изтлеждат чудесно!

;D

toniemi:
Краси,това са бели кахъри...
Все пак са макро снимки,човешкото око не ги очита тези неща като модела е пред теб....
Нооо,ако намалят цената със стотина евра....ще ги преглътнем... :spiteful: :spiteful: :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия