Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интересни снимки на влакове

<< < (78/295) > >>

IKAR:
В Гърция поддръжката тогава беше, а и сега не е по-различно, просто ужасяваща....Имам един "спомен" от гръцкия вагон - изхвърлена директно на боклука маркова бяла блузка, донесена от чужбина плюс доста дълго конско от майка ми, защото от седалката гърбът на въпросната тениска беше станал черен и не можа да се изпере след 3-4 минавания през автоматичната пералня. Още ме е яд...Друг път при качването ми на Кулата, хващайки се за дръжката на гръцкия вагон ръката ми стана черна не от какво да е, а от някаква смазка, с която ръкохватката беше обилно напоена. След като после изхабих цял сапун без резултат, майка ми ме накара да се измия с бензин.......Трети път-при слизане на Кулата без да искам съм се опрял някъде по вратата и в последствие видях, че съм си оцапал чисто новото дънково яке.....Още от тогава впечатлението е, че гърците по отношение на поддръжка на техниката и чистота са бетер нас! А що драсканици с псувни и простотии на гръцки съм видял.......Сетих се и друго - в Сандански по едно време цъфнаха два-три Икаруса 260, втора ръка от Атина, с които гръцките цехове си караха работничките - е, повярвайте ми, бяха по-зле от нашите.

Ето едно фотодоказателство:

А относно доставки за Гърция и третия свят, дърпайте и четете:
http://www.ganzdata.hu/

Жоро:
Специален поздрав за Gervasii!

Bleiben Sie gesund, mein Führer! :drinks:

pach:

Туй нЯщо се оказа все пак ...влак!!!

Снимката е от строежа за Дунав мост - 2
(виж темата за България)

KRAKOMOBILA:
Да това е влак за монтиране на ККМ на чешките железници.

bdz43r:
Едното К е в повече.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия