Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел на български подвижен състав | Review a BG model
Локомотив на БДЖ серия 36 от метал
Сaprycorn:
Ако говорим за трите успоредни тръби отляво на котела, няма прътове в тях. По тях върви пара. По най-горната тръба парата, която задвижва турбо генератора, по средната парата за въздушната помпа, и по най-долната парата за сифона.
Пръта, за който пише Митко при 46 серия е отдясно на котела и задейства парния регулатор. При 36 серия този лост е скрит и не се вижда отвън.
Krasi Tankista:
Е,... бях забравил, че това е ПАРЕН локомотив......Яска, какъв е диаметърът на тръбите и на по - тънките части отпред? Всъщност това е по - важно за мен в случая, а не механиката. Важно е за да знам какви части да купя и най - вече, какви отвори да заложа в проекта
;D
Тук малко интериор:
mitko0888:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=5359.msg120313#msg120313 date=1608070358 ---Ако говорим за трите успоредни тръби отляво на котела, няма прътове в тях. По тях върви пара. По най-горната тръба парата, която задвижва турбо генератора, по средната парата за въздушната помпа, и по най-долната парата за сифона.
...
--- Край на цитат ---
Ясене, със сигурност не е така. Крановете са в онази правоъгълна кутийка, която е права, на предния край на прътовете. Отгоре на този разпределител има една дебела Г тръба, с един голям общ кран - от там се взима пара от котела.
Врътките на крановете с вбудката. От там до тази кутия - или се въртят целите тръби, или в тръбите има допълнителни пръти, които се въртят, за да може като врътнеш врътката в будката дасе завърти крана отпред.
ПС: Сега гредам, че това, което казваш, е така при 16-ката.
Krasi Tankista:
Малко повече подробности:
;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия