Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Играчките на Пи моделс
МАШИНИСТ:
--- Цитат на: Nenchev link=topic=5376.msg120130#msg120130 date=1606244827 ---На Машиниста съм му спрял пиенето от много време насам. Даже ме мрази за това. Проблемът е, че той на мен не ми е спрял пиенето. Колкото до бидоните - да взема да ги ги брандирам "Петърч", по-реалистично ли ще стане?
--- Край на цитат ---
заключил е шкафа с пиьеньето и само понякога ме вика по спешност и ми подрънква с ключовете :( :( :(
Nenchev:
--- Цитат на: pach link=topic=5376.msg120134#msg120134 date=1606245456 ---пп2 сега видях че са БДЖ...ма ти си откривател, пич!!!
--- Край на цитат ---
Само не знам дали ревизията е точна.....да не вземе да вкисне зелето, докато чака нова ревизия на Волуяк....
pavlinbg:
Каква всъщност е целта и доколко сериозна е тази тема? Такива раздувки могат да се правят и в темата за критики, препоръки и домашната гроздова под масата...
Mironista:
Само един коментар Бира Корона + Кисело Мляко май ще стане страшно. :drinks:
Nenchev:
--- Цитат на: pavlinbg link=topic=5376.msg120137#msg120137 date=1606297788 ---Каква всъщност е целта и доколко сериозна е тази тема? Такива раздувки могат да се правят и в темата за критики, препоръки и домашната гроздова под масата...
--- Край на цитат ---
Целта на тази тема, както е видно от раздела, в който е публикувана е да запознае широката ( и тясната) аудитория с нещата, които правим. Щях да напиша "фукам", ама качеството и естетическата стойност на някои от тях съвсем не е за показване, камо ли за фукане. Не смея да наричам нашите произведения модели, тъй като според критериите, поставени от светии в ЖП моделарсото дело в България те са достойни единствено за рафтовете на магазини Джъмбо (което не е никак зле, в предвид оборотите, които се правят там).
Колкото до сериозността на темата - ще си позволя да цитирам Антоан Дьо Сент Екзюпери: "Малкият принц смяташе за сериозни неща не тия, които възрастните смятат." - Глава XIII, "Малкият принц". За всички, които я нямат под ръка тук: https://chitanka.info/text/2102/16#textstart
И не на последно място, по въпроса за раздувките -> както е известно, ние с Васко Машиниста сме едни обикновени пияници-клоуни и нямаме нищо против раздувки в темата. Не сме сухари и не ни пречат и/или притесняват коментари от всякакво естество, тъй като вярваме, че всеки има право да изкаже своето мнение, независимо дали ни харесва или не и на второ място - никой никого не кара насила да ни чете глупостите, които дращим и да гледа грозните снимки на калпавите модели, които правим - за нас това е начин да се забавляваме, а не начин и смисъл на живота...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия