Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Играчките на Пи моделс
МАШИНИСТ:
--- Цитат на: Nenchev link=topic=5376.msg120125#msg120125 date=1606244152 ---Тонка,
Подценяваш уменията и възможностите на Машиниста....Съдържанието, ако е Corona - ни мой го събори....трябва нещо по в стил Вагнер...
--- Край на цитат ---
ААА, първите 5-6 литра не ги усещам ! :drinks: :yahoo:
pach:
--- Цитат на: Nenchev link=topic=5376.msg120115#msg120115 date=1606196968 ---Тенкю, мистър Пач!!
не съм искал да ползвам сарказъм, нито да обидя някого (скрито или явно). По-скоро целта ми беше да подчертая абсурдността на моделчето - нищо повече. Взимам си поука. Даже, може ако си съгласен, първо да ти пращам постовете на теб - да ги редактираш и цензурираш и след това, ако отговарят на критериите да бъдат публикувани.
--- Край на цитат ---
Радвам се, че нвъв времената на "короната" върху бидоните (за бъчви бих спорил)
имаш чувство за хумор и желание за разведряване на форума, но както казах,
всичко е добре, докато не се преминава границата и се превръща във водевил с лоши клоуни!
Благодаря за доверието, но нито съм цензура, нито админ, да си позволя,
да приема предложението ти. И все пак нали не съм натиснал "информирай админ"?!!!!
:hi:
Всичко е добре, когато свършва добре!
...а на Машиниста му спри пийенеито или бардовете, щото двете
при него стават "избухлива смес"!!! ;D
Поздрави и наздраве!!!
:drinks:
Nenchev:
--- Цитат на: pach link=topic=5376.msg120127#msg120127 date=1606244598 ---Радвам се, че нвъв времената на "короната" върху бидоните (за бъчви бих спорил)
имаш чувство за хумор и желание за разведряване на форума, но както казах,
всичко е добре, докато не се преминава границата и се превръща във водевил с лоши клоуни!
Благодаря за доверието, но нито съм цензура, нито админ, да си позволя,
да приема предложението ти. И все пак нали не съм натиснал "информирай админ"?!!!!
:hi:
Всичко е добре, когато свършва добре!
...а на Машиниста му спри пийенеито или бардовете, щото двете
при него стават "избухлива смес"!!! ;D
Поздрави и наздраве!!!
:drinks:
--- Край на цитат ---
На Машиниста съм му спрял пиенето от много време насам. Даже ме мрази за това. Проблемът е, че той на мен не ми е спрял пиенето. Колкото до бидоните - да взема да ги ги брандирам "Петърч", по-реалистично ли ще стане?
pach:
Уф, един път от монархия да се върнем в републиката,
па да се съберем, на маса (нали сме "настолния" или маса(ов),
моделизъм - ще черпя едно баш машиниста!!!!
&bgflag :lol:
ПП. за зелето вече е късно - ние го консумираме с пуйки и патици вече!!!...и червено вино за преглъщане !
pach:
пп2 сега видях че са БДЖ...ма ти си откривател, пич!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия