Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Играчките на Пи моделс
toniemi:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=5376.msg120120#msg120120 date=1606239302 ---Не знам на машиниста бояджията къде му е била едната ръка, но като гледам как е отсечено черното и как са налепени ваденките, най-вероятно другата му ръка е била завряна някъде ...
--- Край на цитат ---
Според мен е бил под влияние на съдържимото в бъчвичките..... :lol: :lol: :lol:
Nenchev:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=5376.msg120120#msg120120 date=1606239302 ---Не знам на машиниста бояджията къде му е била едната ръка, но като гледам как е отсечено черното и как са налепени ваденките, най-вероятно другата му ръка е била завряна някъде ...
--- Край на цитат ---
Моля, моля! С чужда баница бащин помен не се прави. Машиниста няма нищо общо, освен морална подкрепа, за изработката на този модел, достоен за търг в Кристис.
Колкото до черните ивици, те се наричат "обръчи на бъчва", а при нас е важно съдържанието на бъчвата, а не толкова ъгълът на огъване на дъските.
По отношение на декалите - отново машиниста няма заслуги (за добро или лошо). Лепих ги аз, но пробвах с левия крак. И понеже не си бях изрязал ноктите на краката, та станаха малко криви.
И не на последно място, радвам се, че става такава разкошна дискусия, извисена на интелектуални новини. Надявам се, никой не приема нещата толкова на сериозно, че да се обиди - просто има нужда от малко раздвижване в този карантиниране форум. Ако, все пак, има хора, които смятат, че забавлението излиза от рамките на културното (то след 4-5 мастики по принцип така става), моля диспечера да заключи/изтрие/форматира темата, та мъките да приключат един път за винаги.
п.п. Мите, съгласен съм. Моделът е наистина отвратително боядисан. Чакай да видиш първия ми модел - ТЕ116....ни се старая, уча се и смятам, че като стигнем до модели версия 2020, ще се забележи разликата....
mitko0888:
Въобще не бях забелязал обръчите ...
Nenchev:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=5376.msg120123#msg120123 date=1606243431 ---Въобще не бях забелязал обръчите ...
--- Край на цитат ---
Добре де, и аз сега ги гледам....може малко да ми е отплесна фулмастера...И единия надпис, верно, е крив...Ама пък "ВЕРЕЯта" добре се е получила....
Nenchev:
--- Цитат на: toniemi link=topic=5376.msg120121#msg120121 date=1606240884 ---Според мен е бил под влияние на съдържимото в бъчвичките..... :lol: :lol: :lol:
--- Край на цитат ---
Тонка,
Подценяваш уменията и възможностите на Машиниста....Съдържанието, ако е Corona - ни мой го събори....трябва нещо по в стил Вагнер...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия