Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Модел на електрически локомотив на БДЖ серия 42 от Тechimage (мащаб НО)
ivo:
Обиколка на клубното трасе в НО като машинист на локомотив серия 42 на БДЖ
http://railwaymodellingclub.com/?cid=10&NewsId=225
Adrian:
Тонка, пускай децата да работят, че няма да насмогнеш
pavlinbg:
Днес получих и моя локомотив - страхотен е! Изключително реалистични звукови ефекти. Интересно ми бе да открия, че при задействане на звуковия ефект за набиране на степени от АТП, се ускорява и скоростта на локомотива, както е в действителност. Поздравления за всички, които направиха възможен този модел! Дано има още такива модели! :hi: bg&flag
Adrian:
Ами списъкът за 43 се запълни - Тониеми няма ли да включваме ? :drinks:
IvanC:
--- Цитат на: pavlinbg link=topic=5381.msg121805#msg121805 date=1623185213 ---. . .
Интересно ми бе да открия, че при задействане на звуковия ефект за набиране на степени от АТП, се ускорява и скоростта на локомотива, както е в действителност.
. . .
--- Край на цитат ---
Това не го разбрах. Би ли обяснил как задействаш звуковия ефект, който води до ускоряване на локомотива?
При мен е обратното - при увеличаване на стойността на тротъла, степените се набират (звуково) в зависимост от тази стойност, а моделът ускорява според стойността в CV3. Още не съм схванал как точно Зимото прави набирането на степените в зависимост от позицията на тротъла, но и не съм се задълбочавал (досега) в настройките за електрически локомотиви.
Иван
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия