Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Модел на електрически локомотив на БДЖ серия 42 от Тechimage (мащаб НО)
Vlado:
Здравейте!
Имаме добра новина за модела на 42-ра серия на БДЖ и тя е, че декодерите са вече при колегите от Тechimage. Новият декодер на ZIMO е 16-битов MS450, за който обаче се налага да се преправи платката и електрониката на модела за по-добра синхронизирация с двигателя му.
Колегите от Тechimage се извиняват за забавянето и обещават на всеки две седмици да ни информират за работата по поръчката.
Да, чакането бе дълго, ще трябва и още малко да почакаме за нашите 42-ки, но от Тechimage са ни подготвили и една съвсем нова изненада, за която ще ви уведомим скоро.
spas_tf:
Привет на всички!
Време е да нарушим "мълчанието на агнетата" с малко информация от кухнята.
Като основен преговарящ с момчетата от Techimage лично взех , че отидох до Чехия още през Септември 2022г на път за InnoTrans Berlin 2022. Оказа се , че информацията която получаваме не е лъжлива и наистина е имало необходимост от подмяна на платките заради новитe декодери на ZIMO. Докато обаче чакаха компоненти (това чакане все още беше факт към дата 24-25 Септември), не бяха започнали да произвеждат новите платки, а ги доразработваха. Успоредно покрай чакането се бяха заели с разработките на няколко модела за самото изложение в Берлин , специално за Skoda и нашата поръчка стоеше на трупчета поради тази причина, но готова на 95% (ако мога така да се изразя). Локомотивите ни на практика са готови като тогава видях ,че остава тампонния печат и новите платки. Един от новите модели , освен тези за Skoda , които се разработваха по време на чакането е чешката 43ка , тоест 242. Истината е ,че много от вас предполагам вече са видели изтеклите снимки на модела от преди няколко дни :-) Хубавата новина е ,че успях да го огледам на живо и естествено веднага започнах с уговорките за нашите машини. Още в началото на Октомври благодарение на Красен (KRAKOMOBILA) и Васко сме снабдили Techimage с всичко необходимо от Интериора на кабините и оригинални чертежи на плуга на нашите машини, за да се направят необходимите корекции в буферната греда и коша. Обещаха , че в края на януари месец 2023г ще се завърши нашата поръчка на 42 серия. Всички поръчки на БДЖ локомотиви произведени за нас българските фенове от тук насетне ще се дистрибутират до всеки от вас само чрез КЖМБ - това е уговорката с Techimage към този момент. Това което видях на място е , че екипът на Techimage е от 5 човека и всеки се занимава със строго определена работа по моделите. Това обаче е и проблемът - когато бях там - 3 ма бяха болни от Ковид и в мини фабриката бяха само собственика и дизайнера. Това е и една от причините да са винаги твърде пестеливи в думите и съобщенията си до мен и вас. Въпреки това мога да кажа само ,че това което видях там е на много високо ниво и всичко се произвежда от 0 - не се ползват "донори". Аз лично се убедих , че хората са много сериозни в това което правят и като изключим проблема с комуникацията и че трябва да им вадя думите с ченгел , не сме сбъркали с тях.
Ето я и нашата поръчка :
https://flic.kr/p/2o2BDcj
https://flic.kr/p/2o2BDd6
&bgflag
toniemi:
--- Цитат на: spas_tf link=topic=5381.msg124028#msg124028 date=1669551183 ---Привет на всички!
Аз лично се убедих , че хората са много сериозни в това което правят , не сме сбъркали с тях.
--- Край на цитат ---
Спасе, въпреки че в началото сравнявайки ходовите качества на 42 081 с Пиковският аналог,бях малко резервиран,сега със съгласен с теб на 100% за тези хора!
spas_tf:
Тонка , Фирмата им е малка все още, но много спретната и ми хареса , че правят нещата като големите, като не гледат само колко бройки ще се поръчат, не че и това не е важно , защото уви без това няма кой да прави модели ей така за спорта. Надявам се сегашната ни поръчка да се довърши час по скоро, за да може хората (и аз също) да си получат машините.
IvanC:
Това с комуникацията е много сериозен проблем. Аз съм 100% сигурен, че нуждата да се разработи нова платка не се дължи на смяната на декодера. MS450P22 по изводи и управление на мотора, изводите и звука е напълно идентичен с MX645P22, който беше в първата партида модели, ОБАЧЕ...
Платката на първата партида беше СБЪРКАНА! Явно най-после са си намерили грешките и сега със смяната на декодера са решили да оправят платката - не заради новия декодер, който може директно да се боцне на старата платка и ще работи така, както и MX645P22 работеше на нея, а за да си оправят бакиите. Вместо да си го кажат директно, чехите са решили да ни "закалабикват" (Моравската версия на заблуждават) с твърдения, че е заради смяната на декодера. Total BS!
За съжаление като изключим ръчно изработените модели от български ювелири, до които простосмъртните не можем да се доберем, чехите от Техимидж засега са единствената алтернатива и за да се сдобием с български модел на сносна цена и добро качество, трябва да им играем по гайдата. Нищо, че ние плащаме - тук лафа "който плаща поръчва музиката" не играе, защото реално няма конкуренция. А конкуренция няма, защото пазарът за български ж.п. модели е прекалено малък и на "големите" фирми не им е изгодно да пускат български модели. Например Пико могат много лесно (с минимална инвестиция) да пуснат 42-ра серия на БДЖ - нов покрив без "кучешката колибка" на реостатната спирачка, не монтират някои детайли, нови бои и надписи и готово. Това с новите бои и надписи вече го направиха, като пуснаха 5-6 нови варианта на модела, но всичките на чехите и словаците. Не че кой-знае колко много от тях продават. Просто за нас не им дреме.
Иван
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия