Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Модел на електрически локомотив на БДЖ серия 42 от Тechimage (мащаб НО)
mitko0888:
--- Цитат на: IvanC link=topic=5381.msg124032#msg124032 date=1669585095 ---...
Платката на първата партида беше СБЪРКАНА!
...
Иван
--- Край на цитат ---
Уж си свалих цялата схема, но не видях нещо грешно. Сбъркан е мапинга на единия прожектор, ама платката ... Кое е сбъркано в платката?
spas_tf:
Привет!
Не съм специалист по електроника и не мога да навляза по-дълбоко по темата с платката - предавам това което казват като причина.
За съжаление наистина няма кой друг в момента да създаде нашите машини фабрично, с добро качество и на сравнително добра цена, за да можем да ги накараме да се забързат. Ще трябва да чакаме - поне видях с очите си , че машините ги има - само да вземат да ги довършат.
mitko0888:
Много са си добри машинките! И чакането не е по-голямо от това на "големите". Всичко излиза с една - две години закъснение. Или въобще не излиза (01). Само ако може да пипнат пантографчетата ... да приличат на нашите. И да не може - пак стават.
toniemi:
Аз съм много доволен и щастлив, че постепенно фирмите попълват колекцията на БДЖ.
Слав също достига супер качество на кошовете и с помощта на донори прави БДЖ..
Ивовците, Спас, Марто, Краси и други работят перфектни модели....избор голям!
Като се върна 20-30 години назад ....бяхме само аз и Пико с БР 106. :lol: :lol: :lol:
IvanC:
--- Цитат на: toniemi link=topic=5381.msg124039#msg124039 date=1669638312 ---
. . .
Слав също достига супер качество на кошовете и с помощта на донори прави БДЖ..
Ивовците, Спас, Марто, Краси и други работят перфектни модели....избор голям!
. . .
--- Край на цитат ---
Тонка,
Когато попитах тук във форума как мога да се сдобия с модел на 43-та серия, само трима души отговориха:
- Първият ми отговори, че е много трудоемко и няма да може да направи втора.
- Вторият ми каза, че може да ми направи и ми даде цена и приблизителен срок.
- Третият ми каза, че може да ми направи и като попитах за цена, срок и други подробности, ми каза че все още работи по пилотната бройка и като я завърши ще може да ми даде цена и срок.
Това е положението с "големия избор".
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=5381.msg124035#msg124035 date=1669619328 ---Уж си свалих цялата схема, но не видях нещо грешно. Сбъркан е мапинга на единия прожектор, ама платката ... Кое е сбъркано в платката?
--- Край на цитат ---
Митко,
Не помня точно какво беше сбъркано - беше сравнително отдавна и много други модели минаха през ръцете ми. Затова и правя снимки на това, по което работя, но понякога забравям да снимам и точно за този модел не намирам снимки.
Ще трябва да го разкулача, за да видя какво точно съм коригирал.
Иван
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия