Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Модел на електрически локомотив на БДЖ серия 42 от Тechimage (мащаб НО)
Krasi Tankista:
За чехите, на мен ми прави впечатление, че колкото по - големи пари им даваш, толкова по - разговорливи стават. Никога обаче не пестят визуална информация, буквално ме заливат със снимки и видеа.
:yes:
Mironista:
--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=5381.msg121000#msg121000 date=1613795615 ---За чехите, на мен ми прави впечатление, че колкото по - големи пари им даваш, толкова по - разговорливи стават. Никога обаче не пестят визуална информация, буквално ме заливат със снимки и видеа.
:yes:
--- Край на цитат ---
Ами именно, не виждам проблем да се изпратят 3 снимки по мейла - как се казва това го може всяко хлапе. Наистина не разбирам. Ясно е че в света всичко е пари, спор няма, но освен пари в една сделка има и така наречени търговски условия като: Условия на плащане, срок на доставка, гаранция и качество и те хич не са за пренебрегване и в много случай водят до успешна сделка. Нито се правя на умен нито на нищо. Ясно е че в чехите е ножа, хляба, дъската, сиренето и луканковия салам, но си мисля че клиента винаги е прав, поне така беше до сега. Но света явно се е променил не знам.... Поздрави и пак казвам това не е заяждане ако някой го възприема като такова може да трие, блокира или каквото там се прави по форумите.
KRAKOMOBILA:
Ще го кажа така, приемете, че Чехите не искат да ни продават нищо, вършат ни услуга. Ние сме ги потърсили и "помолили" да ни обърнат внимание и да направят 42 081. Приемете, че те са така добри и ни правят услуга. Със или без нашите 50 броя - те си продават техните. Имайте малко търпение. bg&flag
mitko0888:
Аз така и не разбрах какви снимки очаквате? Видяхме снимки, имаше и мостра на живо. Или ще я направят както трябва, или ще си оставят ръчичките, това от снимките няма да се види.
mgirginov:
Смятам, че тези, които се съгласиха с ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОСТАВЕНИТЕ ОТ ЧЕХИТЕ УСЛОВИЯ и ПЛАТИХА/изпълниха предварително поставените от нас условия/, могат да си получат парите обратно, ако имат проблем с търпението си или със собствените си за този казус представи за политики, касаещи правото на купувача.... Желаещите да се включат в първите 50 бройки са толкова много/както винаги след крайния срок/, че овакантената бройка може и на търг да се разиграе....Не ангажирам Клуба със собственото ми мнение!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия