Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Модел на електрически локомотив на БДЖ серия 42 от Тechimage (мащаб НО)

<< < (8/42) > >>

Vlado:
Аз предлагам да спрем полемиката до тук и търпеливо да изчакаме изработването на модела, като аз се ангажирам, да ви запознавам веднагически с всичко ново по темата. Разбира се, който се чувства несигурен за дадените от него пари, сме готови да му ги върнем незабавно, но както добре е написал горе Марио, закъснелите желаещи не са един или двама и овакантеното място няма дълго да бъде такова.

Krasi Tankista:
Ми като има толкова много мераклии, защо не поръчате още бройки? :unsure:

Vlado:
Защото уговорката ни е първо 50 и после още 50, и е твърда. Те не са голяма фирма, която с щракване на пръсти да изкара бройките. С ограничен капацитет са и до там им стигат силите.

Mironista:

--- Цитат на: mgirginov link=topic=5381.msg121007#msg121007 date=1613845143 ---Смятам, че тези, които се съгласиха с ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОСТАВЕНИТЕ ОТ ЧЕХИТЕ УСЛОВИЯ и ПЛАТИХА/изпълниха предварително поставените от нас условия/, могат да си получат парите обратно, ако имат проблем с търпението си или със собствените си за този казус представи за политики, касаещи правото на купувача.... Желаещите да се включат в първите 50 бройки са толкова много/както винаги след крайния срок/, че овакантената бройка може и на търг да се разиграе....Не ангажирам Клуба със собственото ми мнение!

--- Край на цитат ---

Ако визираш мен аз проблем нямам нито с търпение нито с политики и не виждам с какво съм засегнал обидил или т.н. някой, просто както е нормално в една демократична държава изказвам мнение, както каза и Владо спираме полемиките и чакаме моделчето да се появи за да му се радваме. Нито търся драма, нито конфликт, нито спор, просто казвам че в повечето случай клиента винаги има право, явно този случай не е така за което няма проблеми. Точка и край както казва един наш великолепен спортист - ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!  &bgflag

Vlado:
Ново от чехите - нашите моделите ще са готови към края на месец март, след което ще се пристъпи към изпращане към БГ.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия