Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел на български подвижен състав | Review a BG model

06-та на Albert-Modell

<< < (12/19) > >>

bdz43r:
И липсва една цифра в номера.
Трябва да е 92 52 0006 060-4

IvanC:

--- Цитат на: bdz43r link=topic=5391.msg123728#msg123728 date=1661757242 ---И липсва една цифра в номера.
Трябва да е 92 52 0006 060-4

--- Край на цитат ---

Да, но само на страничните пълни номера. На челата на локомотива са верни. Изглежда някой унгарец (или китаец) е "изял" шестицата на шаблоните за страниците. Това го видях още на румънския сайт и го преглътнах. Но да се продава локомотив в опаковка адекватна само за вагон е недопустимо!

Както бях споменал преди в темата, имам два локомотива на Пико в такъв тип опаковка. Единият пристигна с потрошена по подобен начин опаковка и повреди по локомотива. Вторият беше започнал да троши опаковката, но явно е пристигнал в пощенската ми кутия преди корубата окончателно да се потроши. И на двете направих "подплънки" от стиропор. Ще пусна снимки на мята доработка по-късно.

Иван

spas_tf:
Това от румънския сайт ли е или от Хобиленд - не разбрах.
Питам, защото съм поръчал 2 броя и това което гледам силно ме притеснява.

toniemi:

--- Цитат на: spas_tf link=topic=5391.msg123730#msg123730 date=1661788060 ---Това от румънския сайт ли е или от Хобиленд - не разбрах.
Питам, защото съм поръчал 2 броя и това което гледам силно ме притеснява.

--- Край на цитат ---

Олеле...и аз чакам два локомотива от румънският сайт....на път са,но как ще пристигнат...ще пиша!

VladoC:
Локомотивът за който пише IvanC го поръчах аз, от румънския сайт.
Пристигна в събота.
Външната опаковка и кутията бяха здрави, без следи от удари и притискания.
Вътрешната опаковка е от прозрачна пластмаса - много тънка и трошлива.
В единия край беше натрошена и резултата се вижда на снимките.
Писах до румънците и им изпратих и снимките и чакам отговора.
Като го получа ще ви пиша.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия