Впрочем, разпечатвайте си документите от банковите акаунти - не пазят архива в тях (акаунтите ви) за повече от три години!!!
Ако им поискаш (в правата си) достъп до по-стари архивни данни, искат срещу заплащане от минимум 30 лв. точния документи ТЕ
ДА ВИ ГО ПРЕДОСТАВЯТ в разпечатан вид. Така им били организирани база данни.
Така е в пощенска банка, уникредит и сосиете женерал (сега дск).
За другите не знам. Данните са за 2020г.
Също си снимайте касовите бележки, защото до година избледняват и стават нечитаеми (ако не сте го забелязали в гаранциите си).
И въобще покрай измислената им "пандемия и успешната борба с нея", всички монополисти (явни и скрити),
са буквално зинАли за пари. Икономиката буксева, заплатите се бавят, помощтите ако се доберете до тях са
обидни - но всички от магазина за храни, до данъци, такси, битови сметки и т.н разходи, не са спрели да си искат и събират дължимото.
Само заплатите са замразени, стопирани и т.н.
Така че трябва доста добре да си отваряте(ме) очите и да внимавате какво правите с парите си!!!
В това число и с данъците де...Както и да внимаваме, къде и как не само ние нарушаваме техните правила, но и нашите свободи!!!
..."щото тая държава, не може само да дава - трябва и да събира нещо!"
"Нали имате "сланинка" от захлебието под наше ръководство - ми постопете, я сега малко!"
Пази Боже, сляпо да прогледне!!!