Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на BR185
br185:
След дълго събиране и чудене да покажа и аз нещо ново!
Първо малко пътнически вагони:
Вагонът беше любезно предоставен от Адриан преди няколко месеца, но снимките ги публикувам чак сега!
Всички вагони показани по-долу са доставени от компанията "Табаков и Син" и по конкретно основноя акционер Мишо Табаков за което му благодаря!
Първо малко пътнически вагони:
После следват и няколко товарни:
Или общо три:
И още няколко:
lok45111:
Красоти, красоти. САмо се чудя дали тоя същия Табаков не е и собственик на частен превозвач, чиито локомотиви се ремонтират в техническата база на ЖСГ - АД, ЖТП - София :) А също така е и доставчик на подвижен състав и възли за него.
br185:
--- Цитат на: lok45111 link=topic=552.msg12908#msg12908 date=1226607574 ---Красоти, красоти. САмо се чудя дали тоя същия Табаков не е и собственик на частен превозвач, чиито локомотиви се ремонтират в техническата база на ЖСГ - АД, ЖТП - София :) А също така е и доставчик на подвижен състав и възли за него.
--- Край на цитат ---
Не знам, не знам ;) :) Търговска тайна!
martzaro:
Ахаааааа, сега разбирам кой ми отмъкна митропката под носа, и Мишо направи еб....ти гимнастиките да ни задоволи /хихихихи/ страстите и на двамата. Между другото много добри вагони, ма следващият път като има митропки ще те преваряяяяяяя ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Поздрави Оги
br185:
--- Цитат на: martzaro link=topic=552.msg12910#msg12910 date=1226612297 ---Ахаааааа, сега разбирам кой ми отмъкна митропката под носа, и Мишо направи еб....ти гимнастиките да ни задоволи /хихихихи/ страстите и на двамата. Между другото много добри вагони, ма следващият път като има митропки ще те преваряяяяяяя ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Поздрави Оги
--- Край на цитат ---
Съгласен колега! Поздрав и от мен!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия