Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
"Модернизиране" на стари модели на PIKO
mitko0888:
Съжалявам че ти цапам темата, амо това май още не сте го правили със старото Пико.
BR41, 01 и т.н. имат закачалка между тендера и локомотива. Преди мноого години в meb имаше една такава картинка:
Т.е. да си направиш КК кинематика между локомотива и тендера. Изрових някакви мои снимки отпреди 12 години, когато съм правил това - от парче PVC с ножчето и залепени две медни ивици за контактите:
Резултатът - тендерът и локомотивът са много по-близо, и си завиват нормално, както трябва:
Имам оригиналните снимки ако те интересуват.
Освен това, т.н. контра кривошип, на Пико, а и на Роко отпреди години, е "сбъркан" от едната страна. По точно, използва се един и същи детайл и отляво, и отдясно. Отдясно всичко е както трябва, но от лявата страна щангите се движат като на външно пълнене, а не както трябва. Тъй като всичко е от пластмаса се оправя много лесно. Режеш със скалпела и залепяш под друг ъгъл (извъртян) спрямо квадратната ос:
Особено ако имаш резервни :) не е страшно. На снимката единият е оригинален, другиат е с извъртяна ос. Ако не ти е хубаво лепилото, може да му пробиеш в центъра една дупчица 0.и нещо и да залепиш вътре едно телче, с капка боя на челото въобще не се вижда.
Резултатът - правилният оригинален контра кривошип отдясно:
и поправеният, вече правилен отляво:
Да си имаш занимавка ...
IvanC:
Тези "закачалки" са за моделите на Гютцолд, които бяха под марката на Пико. На снимките тук съм показал теглич за BR 120 (V200), но идеята е същата при BR 118 (V180) и BR 110 (V100), само дето дължините на тегличите са различни.
Първи проби - пластинката е от бронзова ламаринка с дебелина 0,4 (или 0,5?) мм. Оформил съм пластинката с формата в профил на оригиналния теглич, но е с еднаква широчина по цялата дължина:
Тегличът оформен да прилича на оригиналдъ:
Мацнат с някакво черно мазило, което намерих из шкафовете и отново монтиран на лока:
На клипа с въглищарките, който пуснах в няколко мнения назад, BR 120 е вече с този теглич.
Иван
IvanC:
95 0028-1 на Piko със звуков декодер (ZIMO MX648) и електрически тегличи:
https://youtu.be/jeMB3T4M0p0
Моделът е на Владо Цанков - VladoC (в кадър :) )
Иван
pach:
Ако може да снима как работи теглича, душевния кеф ще е пълен!
Едно от предимствата на по едрият мащаб (аз съм в ТТ, а там е сложничко).
:good:
IvanC:
Бях го пуснал в предно мнение в тази тема:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,5557.msg123243.html#msg123243
Локът е друг, но тегличът е същият вид. На клипа с BR 41, няма "танц" за разтоварване на теглича. В повечето случаи работи и без "танца", но понякога не се разкачат от първия път.
На клипа с BR 95 декодерът е вече настроен с "танц" за разкачането.
За тези, които не знаят, "танцът" (както го наричат германците) е функция на декодера. Тъй като при по-дълги и/или тежки композиции, тегличите често остават опънати, магнитното поле на бобинката на теглича не стига, за да повдигне закачалката на теглича. За да се разтовари тегличът, при активиране на функцията за разкачане, декодерът развърта мотора в посока, обратна на избраната за известно време с определена скорост, спира, повдига закачалката и развърта мотора в избраната посока на движение, за да отдалечи локомотива от композицията, след което отново спира мотора. Параметрите на "танца" - скорост на движение и времетраене на преместването се задават със CV-та.
Иван
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия