Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекция на Михаил Табаков в мащаб Н0, епохи 4 и 5

<< < (35/52) > >>

XRISTO:
 :good: И аз съм за парата!  :good:

koceto_sh:
да е жив и здрав господина да ни радва с хубави моделчета ...поне на снимки :)  :drinks: :hi:

misho_tabakoff:
Благодаря за пожеланията и поздравленията.

Да, харча си парите за влакове, но купувам конкретни неща. Нямам намерение да изкупя всичко, което се предлага по интернета, наблягам на неща, които човек си заслужава да притежава.

pach:

--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=556.msg18086#msg18086 date=1233128710 ---Благодаря за пожеланията и поздравленията.

Да, харча си парите за влакове, но купувам конкретни неща. Нямам намерение да изкупя всичко, което се предлага по интернета, наблягам на неща, които човек си заслужава да притежава.

--- Край на цитат ---

;D ;D ;D
От всичко което си ни показал тука , аз останах с впечатление ,че купуваш всичко стойностно (е при парните имаш мнооого голям мегдан още) и все забравям ,че в мрежата има и много боклуци...
Супер са ти моделите...и снимките много ме кефят (като справочник за детайлност са ми!)!!!
 ;D ;D ;D

misho_tabakoff:

--- Цитат на: pach link=topic=556.msg18088#msg18088 date=1233129396 ---Супер са ти моделите...и снимките много ме кефят (като справочник за детайлност са ми!)!!!
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---

И познай от първия път кой има основна вина за тези подробни и детайлни снимки ....  :haha: Има там един Пламен, но ти няма начин да го познаваш, невъзможно е. :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия