След краткотрайно чакане и бърза доставка, държа в ръцете си едно бижу на фирмата
L.S. Models.
В началото подходих малко плахо предвид цената на изделието, никога не бях виждал такъв вагон, затова не рискувах и си поръчах само една бройка, да видя какво представлява.
Е, гордо мога да ви кажа, че още 6 вагона са на път за България. Трябваше да са 7, но се оказа, че единият в момента го нямат наличен, така че той ще остане за по-нататък
Ето началото на моята композиция
City Night Line на L.S. Models
Вагонът дойде в перфектна опаковка, капакът ляга плътно в/у кутията без никаква опасност дъното да се изсипе ако се хване отгоре.

Няма какво да си кривя душата - на външен вид има перфектна визия!

Изключително детайлни изпълнени надписи, цветни детайли ... направо приказка!!!

Талигите са пипнати страшно отвън!!!! Отвътре не са детайлни, защото поне според мен са наблегнали на надеждността на лагеруването на колоосите, защото последните са захванати перфктно, и вагонът върви УНИКАЛНО ЛЕКО!!!!!!!

Отворих вагона, просто не ме сдържаше любопитството предвид това, което наблюдавах отвън.... останах очарован!!!
Кухненското помещение е изключително детайлно - прозрачна врата откъм коридора, кухненското оборудване е подредено от двете страни на помещението. Прави впечатление кухненската печка с копчетата за включване, микровълнова печка, съдинки на горните рафтове... само не знам защо няма мивка, но ще го преживея.

Вагоните са на два етажа, както се досещате. На долния етаж който иска да нанка - нанка. На горния който не иска да нанка - папка или си джитка на лаптопа.

Надписите на купетата ме изумиха.... на мен ми беше зор да ги фокусирам, на фотоапарата два пъти по-трудно ... но и двамата се справихме.

С други думи - НЕ'АМ ДУМИ!!!! Вагонът може да се конфигурира и като нормален пътнически вагон, има си пликче с карантии - столове, седалки и т.н.
Вътре в пликчето има и още прикачни елементи, но тях ще кича чак като подкарам макета ... някой ден ... някоя петилетка ....
Само едно нещо ме разочарова ... даже не мога да кажа, че ме разочарова, но можеха да се постараят корубата да се захваща по-яко за шасито. Не че хлопа, но според мен са могли да го направят по-добре.