И тази среща премина като предишните - в сладки приказки, шеги и закачки. По едно време бях притеснен, че в помещението стана много горещо и дишахме като на Еверест, но никой не възропта. Даже предложих плахо следващите две сбирки да ги пропуснем заради горещините, но както каза Pach, "следващия път може и да вали, а и никой не те подкрепи". Тъй, че няма да има промяна за другите сбирки, остават както до сега.
Чета в постовете ви какви красоти сме карали, но не мисля, че това е най-важно в цялата сбирка. Не и кой точно е присъствал или не. Всеки си има ангажименти, с които трябва да се съобразява. Сигурен съм, че Parteigenosse Gervasii е изгарял от желание да дойде, но почти двумесечната му девойка изисква повече грижи и внимание.
Според мен най-важния момент от сбирката е, че беше представен за пробна експлоатация нов модул. Този на Pach. Така с него общата дължина на трасето нарастна на 940см.

Като се абстрахираме от дребните "детски болести" на модулът, той дава заявка за най-интерсен и най-вече за най-добре изграден. При внимателно оглеждане си проличава старанието, с което е изработена носещата конструкция. Лека и стабилна, по всички правила на "дебелите книги". И което е много важно при строежа на един модул - спазени са правите ъгли във всички посоки. Това осигурява безпроблемното свързване с другите модули. Сигурен съм, че при достатъчно свободно време, Pach ще представи трасето в завършен вид и ще вдигнем намалението от 25км/ч. Успех!
Не веднъж съм казвал: Хвала таквийзи дисциплинирани модулисти!!