Здравейте!
Естествено, че може да бъдат сглобени неща като faller 120108, но исках два коловоза да са под него, нямам и нищо надлезно по трасето, та ми се прииска да създам подобно. Усещам, че леко глупаво звуча, но като цяло това което сътворих до момента е :

.
Остава покривът, за който се чудя дали да е с прости керемиди, или по-новички.......

Между етажите има имитация на дъски, не са на снимките, понеже още не са залепени-"един по една"...
Тези малките прозорци/на floor3 /са боядисани, от седмица висят боядисани на терасата:

.
Парапетите още не съм ги принтирал, ноо смятам, че няма да имам проблем с тях:

.
Подпорката:

Когато всичко стане както трябва, ще предложа на съфорумците файловете. Има и стълби между етажите.
За осветлението- иска ми се аналогово да "препълвам" /осветявам етажите-с нещо като преместващ регистър/уж има много спец.инт.схеми..но още съм в търсене -ПРИЕМАМ ВСЯКАКВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ на лични/, ако не стане, може би ще намеся-attiny13.
Сега за Roco 45446. Попадна ми такъв на безценица, продавачът твърдеше, че "само буферите липсват",..... но липсваха и доста други части
Има и други такива като Roco 45443,45444,45448....доста са, та добавките:

Не са баш copy/paste, ноо ако на някой ще му свършат работа, със радост ще му пратя файловете:

Тука леко се излагам..

Някакви щанги на талигите...

Цялата добавка/стълби, платформа, гума/: