Автор Тема: Предварително проучване за поръчка на открити 4-осни товарни вагони ЕАОС  (Прочетена 14 пъти)

spas_tf

• Trade Count: (5)
  • Sr. Member
  • Публикации: 309
  • Рейтинг: 43
  • HO Епоха V -VI София
    • www.smilenov.eu
Здравейте!

Пиша този пост тъй като е време да покажем официално нашия проспект (на RailTune) с моделите на ЕАОС вагоните на БДЖ, HGK, TBD TP и PIMK.
През 2025г произведохме 100 броя от вагоните в различни администрации и с различни номерации , които бяха буквално разграбени от наши приятели във форума , а и извън него за което сърдечно им благодарим!
Това ни даде да разберем, предвид няколкото локомотива върху които сме разботили през годините с ACME и Тechimage, че ще имат нужда и от вагони  :pleasantry:

Като дизайнер на вагоните на БДЖ , HGK и БУЛМАРКЕТ , които направих през 2008г за ACME искам да ви споделя, че сега сме подобрили значително нещата , но и че обявената от магазин Хобиленд предварителна поръчка специално за ЕАОС вагоните на БДЖ не е съгласувана с мен , както и че правата върху дизайна им не са уредени между мен , ACME и Amintiri Feroviarie.

Нашите версии на този тип вагони са частично произведени вече , като опаковките и основните елементи на вагоните са налични в София, така че времето за пълно производство се съкращава максимално, но все пак зависи от това колко хора ще искат от този тип вагони и кои точно каталожни номера. Общо 10 са разновидностите от епоха 4 до епоха 6, които могат да се видят в проспекта.

За повече подробности и за да ви изпратя самият проспект , моля да ми пишете на : info@railtune.com

Пожелавам на всички приятни часове с хобито ни!