Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Плоскост за макет, идеи, цени ???
jopeto:
Аз съм използвал 2 бр. чертожни дъски. Стана екстра и не се усукват. Мисля, че OSB -то при влага става, като бутербаница след време. Иначе рамката е най-добро, особенно комбинирано не с шперплат (в него има пластове лепило и е твърд за работа), а по-тънък МДФ. (лесен за работа, по-плътен, има всевазможни дебелини)
XRISTO:
--- Цитат на: jopeto link=topic=582.msg6630#msg6630 date=1212694456 ---Аз съм използвал 2 бр. чертожни дъски. Стана екстра и не се усукват. Мисля, че OSB -то при влага става, като бутербаница след време. Иначе рамката е най-добро, особенно комбинирано не с шперплат (в него има пластове лепило и е твърд за работа), а по-тънък МДФ. (лесен за работа, по-плътен, има всевазможни дебелини)
--- Край на цитат ---
А цената му? ???
jopeto:
Трябва да проучиш за цени. На всякъде са различни и има големи разлики за еднакъв продукт. Питай някъде, къдео продават ламинатени плоскости.
Best Ripper:
За тези, които се притесняват от влагата: вече има в продажба същите плоскости от OSB, които се водят влагоустойчиви.. само с 1-2 лева на плоскост са по-скъпи от обикновените...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия