Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Плоскост за макет, идеи, цени ???

<< < (3/4) > >>

br185:

--- Цитат на: Maktub link=topic=582.msg6486#msg6486 date=1212421117 ---А дали евентуално алуминиеви винкели няма да свършат работа вместо летви – здрави са, не търпят огъване, не ръждясват, леки са?... Вероятно ще е малко по-скъпо, но пък трябват само няколко метра, няма да строим небостъргач...

--- Край на цитат ---
  Аз също мислих да слагам за макета си такива профили. Обаче профили с нужното сечение се оказа много трудно да намеря. А където намерих бяха на такива цени, че... Тъй че за алуминии забрави. Дървената основа въпреки изброените недостатъци си е най-доброто решение според мен.

schatsi:
Според мен OSB-то си е най подходящо . Не изисква кой-знае каква конструкция ...http://www.railwaypassion.com/?cid=165
...и е лесно за работа...със зеге се реже много по-лесно отколкото ПДЧ-то и в него много по-лесно се завиват винтове......

XRISTO:
А каква дебелина би била добра за да е достатъчно стабилен макета? 1.8? Или по-дебел?  ???

schatsi:
Това което съм използвал аз е 9мм

XRISTO:

--- Цитат ---Това което съм използвал аз е 9мм
--- Край на цитат ---
Тъничко ми се види за грандоман като мен.Muncho,твоите плоскости колко са дебели?  ???

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия