Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Стоян Божанов - TANO
TANO:
Мда PACH е задал някои хубави въпроси, на които ще отговоря с удоволствие. :blush2:
1. Предупредителен светофор не се ползва самостоятелно. Самото му име говори, че той предупреждава какво свети на следващия сигнал, било то входен, изходен, проходен или прелезен. Което значи, че задължително е обвързан с него т. е. няма как да е самостоятелен.
2. В управлението на маршрутите е заложен принципа "Начало - Край". Всеки един маршрут си има начален сигнал, от който започва и краен такъв до когото завършва. Съответно и въвеждането на командата към инсталацията става с два бутона които определят началото и края на маршрута. В почти всички осигурителни инсталации това става с едновременното задействане на съответните бутони. Изключение прави Руска Блочна, при която командата се въвежда с последователно натискане на началния и крайния за маршрута бутон. Още едно изключение - при ЕЦ-М важи принципа "Направление - Категория" на маршрута, но командата пак е с два бутона, обаче да не задълбаваме толкова.
3. Отварянето на сигнала винаги се забавя, защото е свързано с въвеждането на командата, обръщането на стрелките, проверката на контролите им, заключването на маршрута, още куп други проверки на контрол и съответствие и чак тогава при наличие на всички условия за безопасност последва отварянето на сигнал.
При мен нещата са опростени. Не съм правил никакви осигурителни зависимости, а бутоните ги задържам натиснати, докато се отвори сигнала. Забавянето на отварянето е необходимо, за да се обърнат всички стрелки по маршрута и светофора да се отвори направо със съответното показание. И още една малка подробност - В Н-68 и WSSB бутоните се издърпват нагоре, а не се натискат като моите.Това е от съображения за безопасност - ако чиновника припадне в/у бутоните или притисне билетопродавачката в/у пулта да не се възприеме погрешна команда от инсталацията. В другите МРЦ бутоните се натискат, но там е въведена усложнена схема на бутонната контрола.
Леле много дълго стана, не знам дали някой ще го прочете докрая. За тези от Вас, които са стигнали до тук - утре ще сервирам още едно филмче. Поздрави. :hi:
pach:
Хаааа , как ще е дълго ?!!! :good:
Много си е полезно (поне за тези които искат да научат нещо повече по въпроса).
Доколкото разбрах , при теб няма никаква осигуровка (блокировка на бутоните) ,но ти натискаш едновременно с двете ръце (може би по навик) за прегледност и яснота!?
Като питах за "самостоятелен" вложих значението в тази дума , като имах предвид , че е сам на тази опора . Сега ми е ясно ,че той макар и самостоятелен (в противният случай над него е основният светофор) е обвързан с последващият светофор.
А аз знаех , че тези , трапецовидните са винаги като допълнение към основните , но не съм се замислял , че могат да бъдат изнесени преди тях на самостоятелна опора.
Много ме разсмя с "притискането на билетопродавачката" в/у пулта за управление.
Има нов въпрос - така наречената "наредба №49" от кога е валидна и каква е била преди това сигнализацията в БДЖ?
Има ли някъде данни по въпроса ?
Попаднах на един немски материал за сигнализацията в Полша , Чехословакия и България , но нашата е много непозната (може би от по-стара епоха в БДЖ) та за това питам за материали!?
Благодаря зя разяснненията и с нетърпение очаквам новият филм на Студио "Божановци" - може би с наименование "Парни локомотиви"...
;D ;D ;D
gregary:
Супер,просто класика в жанра.Поздравления.Можем да се учим на търпение и впоследствие да го приложим свойте макети.Супер.
TANO:
Тцъ, не си го разбрал съвсем. Под осигурителни зависимости се има предвид следното:
Проверка и контрол на всички условия за безопасност, което включва:
1. Свободност от возило на всички участъци от маршрута.
2. Контрол на правилното положение на стрелките. / Всъщост това го имам и аз /
3. Незаетост на всички секции от маршрута в други маршрути.
4. Още куп други - негабаритни участъци, охранни стрелки, местни маневри, междугарови блокировки, враждебни маршрути и всичко друго, което е предвидено в таблицата на взаимозависимостите.
Натискам с двете ръце не по навик - точно това е принципа "Начало - Край". Така "казвам" на инсталацията от къде до къде да ми подреди трасето и кой сигнал да е начален.
Предупредителните сигнали не се слагат на самостоятелна опора, а на спирачно разстояние пред следващия сигнал. В нашия случай това е входен сигнал "Ч". С наредба 49 или без нея, у нас има три типа сигнализации -втората е обикновенната / БДЖ /, третата / най-нова / е скоростната, а първата са семафорите. От там съм запознат с последната система / с вдигнати крила /, която действа от 20-те години на ХХ век, но знам, че преди това е имало и семафори със сваляне на крилата, както и така наречения "Семафорен телеграф". М/у другото механичните централизации, както и семафорите също са много интересни като техника, а любопитното е, че всички съвременни инсталации включително и компютърните действат по абсолютно същия функционален алгоритъм като тях.
А за утрешния филм почти позна - само заглавието е малко по различно.
pach:
Бе схванах общото , но явно не се изразявам правилно... :blush2:
Значи , въпреки липсата на някой неща в твоят пулт (домашният де :)) имаш някаква "автоматика" която ти "разбира" командите "начало - край" на маршрута и тя си прави автоматично превключванията на стрелки и т.н. Или пак не съм разбрал... :blush2:
Споделяш интересна информация , която пък дори и за обща култура , ми става все по-интересна !
Например това - "враждебни маршрути" !!!
Какво означават тези неща - ако имаш време и търпение - дай макар и кратко инфо моля!!!
:clapping: :clapping: :clapping:
Добре де , или съм тъп или... като са на спирачно растояние от основният светофор , значи ли че не са на самостоятелна опора (в случая така наричам тръбата на която са монтирани) , явно нещо грешно наричам имената...
Колкото до първата сигнализационна уредба , аз знам за семафорите с едно и две крила (казано по-общо) докато в немският материал има и разни подвижни табели с квадратна форма и още доста други неща , като (явно предупредителни) табилки от типа "Затвори сифона!" и разни подобни ...та за тях питах...
Ще подготвя схеми и скици по въпроса и ще ти ги пратя на лична , за консултация!
Впрочем в немският материал , по въпроса на Полша има и скици с фигури на железничари (стрелочници, чиновници) които дават сигнали с ръка , флаг , светещ фенер и т.н.
Това също е интересно , но за поляците...
Мен ме вълнува старата ни система...
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия