Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Стоян Божанов - TANO

<< < (38/92) > >>

TANO:

--- Цитат на: pach link=topic=587.msg24404#msg24404 date=1242129900 ---Бе схванах общото , но явно не се изразявам правилно... :blush2:
Значи , въпреки липсата на някой неща в твоят пулт (домашният де  :)) имаш някаква "автоматика" която ти "разбира" командите "начало - край" на  маршрута и тя си прави автоматично превключванията на стрелки и т.н.

--- Край на цитат ---
Да. А останалите въпроси май са по подходящи за обсъждане в другия форум - имам предвид "ТерасатаPASSION.КРЪК". Щото много я разтеглихме темата, освен това като пиша на канпутера много ми загрява мозъчето, а пък там сервират някои средства за охлаждане  :drinks:

pach:
Само да се организираме , ти да си там иииииии....
 :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: - имаш го!!!

TANO:
 :hi:Здравейте отново
Дойде време и за второто ОСНОВНО БЛЮДО
Филмчето е 39 минути, снимах го миналия Октомври заедно с темата "Задници", и съм го нарекъл "Ретровариант". По сценарий е същото като предишното, но тук артистите са други. Тези от вас, които си падат по стар подвижен състав може би ще го харесат повече от първото. Привържениците на немските епохи отново трябва да погледнат по аристократично на композицийте - нека не ви прави впечатление, че машината например е DR, фургона DRG, а вагоните отново DR. За мен по важно е да отговарят на българския подвижен състав. Разбира се не всичко е като в БДЖ. По декора - светофорите са по обикновенната сигнализация / като по стари /, стрелките са с фенери и автопарка също е ретро. Колкото до музиката - чуйте я и си преценете сами .... , но за мен това също е музика.

Ами ето и линка ;)

http://okoto.info/files/title_04.avi

pach:
 :hi: :hi: :hi:
Ти определено имаш свой много добър поглед на нещата!!! :clapping: :clapping: :clapping:
Бих казал , че е СТИЛ !!! :hi: :hi: :hi:
Колкото до музиката  :music:, да попитам кое е първото - пуф или паф?!!! :pleasantry: ;D ;D ;D

Въпрос - забавеното спиране в края на глухите коловози (по "мотрисното трасе"...) ти ли го правиш или е диодна реализация (нали си аналогово?)?

zazo:
Супер-дупер-мупер  :good:
Давай още!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия