Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Стоян Божанов - TANO

<< < (39/92) > >>

ivo:
:) още, още, още ...

mill:
Ехооооо,нали беше аналогов макета бре ;D.Какви влакове само,какви звуци.... :swoon: :swoon:

CaLLlo:
Ииииииииии, последният клип направо разбива с тия звуци  :swoon:,  голям кеф  , браво гн. Петканов!!!   ... да се чудиш как някои карат само Тауруси и Людмили и са доволни ...

Един съвет към уважаемите зрители, за да успокоим малко автора:
За да виждате хубаво цветовете на светлините на светофОрите и таблото, най-лесно става с издуване цветноста на плейъра. За Windows Media Player - при мен най-добре изглежда така:

Цветност (Saturation) = +127   - до край, бих го издул още ако можеше
Хю (Hue) = -10                      - наляво 2 мм
Яркост (Brightness) = +10        - надясно 2 мм

С другите плейъри се оправяйте самички, но това е начинът!

TANO:
 :hi:Пак здрасти
Хайде да Ви сервирам и последните две филмчета, та да приключваме с тях.
Първото е за ДОЯЖДАНЕ. Нарекъл съм го "Отпаднали сцени". В него влизат модели, които са ми извън концепцията и седят или в кутии или във витрината и никога не ги карам. Така, че нямам никакви претенции за оригиналност с това филмче - просто реших да си доснимам цялата колекция и да я пусна тук. Ако имате излишни 22 минути за губене, си го дръпнете. Само да обърна внимание на последната композицийка - Е69 с фургонче, Вi33 и два D24. Такова беше първото ми влакче, получено за четвъртия ми рожден ден, заедно с един кръг релси и една плоска батерийка от 4,5 В. Тогава толкова съм се бил омагьосал от него, че когато са ме викнали да си ям тортата съм казал на баща ми "Абе гледай си мамата, бе". Аз не го помня, но сигурно така е било. От оригиналната композицийка е останал жив само фургона - точно с него завършвам и филмчето. Значи, че вече е на повече от 36 години, както и страстта ми по тия пусти влакове и влакчета :yes: Ами ето и линка:

http://okoto.info/files/title_05.avi

Второто филмче ще играе ролята на ДЕСЕРТ. Но ще бъде лек и непретенциозен такъв. Просто ми остана малко място на диска и направих едно 6 минутно филмче наречено "Витрина". А с музиката към него искам да поздравя всички и да Ви пожелая приятно гледане

http://okoto.info/files/title_06.avi

zazo:
Много яко, особено историята за рожденния ден ми повдигна умрялото настроение, а филмчетата са супер.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия