Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Стоян Божанов - TANO
TANO:
:hi:Ето я и другата ми скорошна придобивка. Без да се броят снимките смъкнати от нета на немските вагони, на нашите такива имам само тая снимка.
Не можах да преценя кои снимки са по свестни, затова качвам всичките.
niki:
:hi: :good:Супер. От една страна ми се иска да си видя макета позавършен/ защото май абсолютна стойност за завършеност няма/ , от друга ми се иска да си работя по него.ГОЛЯМО раздвоение пада)))))))))
TANO:
Тоя съвсем го забравих, ще прощавате :pardon:
zazo:
--- Цитат на: TANO link=topic=587.msg59291#msg59291 date=1304872351 --- :hi:Ето я и другата ми скорошна придобивка. Без да се броят снимките смъкнати от нета на немските вагони, на нашите такива имам само тая снимка.
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Тано, тоя фургон на двуосен ми мяза. Със сигурност е само с една врата поне.
TANO:
Точно така, двуосен е. Това е най масовия фургон в БДЖ в годините преди да се появят игреците и съвременните фургони, които всички знаем. Производство е на ГАНЦ. Имам го и на чертеж, може да се сканира и да се качи някъде тук. И поне 80% от всички наши влаци са били композирани така - четириосните са били рядкост. Това дето си купуваме на модели комплект композиции от еднакви вагони и фургони и си мислим, че точно така трябва да ги караме в истинските железници е рядко срещано (дори и в немските) Ето ти класическа композиция на български влак от 50/60 години - поща, двуосен фургон и каруци, които не са еднакви. В случая това е 05 серия с влак от/за Бургас
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия