Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Стоян Божанов - TANO

<< < (59/92) > >>

pach:

--- Цитат на: TANO link=topic=587.msg59325#msg59325 date=1304933295 ---...Имам го и на чертеж, може да се сканира и да се качи някъде тук. ...
--- Край на цитат ---

Давай го!  :yahoo: :hi:

zazo:

--- Цитат на: TANO link=topic=587.msg59325#msg59325 date=1304933295 ---...Това дето си купуваме на модели комплект композиции от еднакви вагони и фургони и си мислим, че точно така трябва да ги караме в истинските железници е рядко срещано (дори и в немските)...

--- Край на цитат ---

Това съм си го мислил много пъти, ама като опрем до БДЖ-то, задачката да се събере цял влак ще стане още по-трудна. А пък с фургоните и пощите е направо мъка. Между другото, пощата от снимката имаш ли идея каква е? Освен, че е 4-осна, другото не ми е ясно.

pach:
От Бургаския влак (снимката по-горе) пощата всъщност май е три осна, както и че е с една врата по средата.
От долу са три оси, съдейки по осветеността им от слънцето, но виждаш четири колела (заради ъгъла на заснемане).
което те заблуждава, че е четириосен.

TANO:
От тая снимка е трудно да се каже каква е пощата, на мен ми прилича на една четириосна, която Пико я прави на модел. А тия, които имат 10 минути време за губене могат да изгледат и едно клипче с последните две композиции. Приятно гледане!
http://www.youtube.com/watch?v=J_M5YdB0jq4

TANO:
Снимки занимавка, моля. Тия са от едно гости преди известно време.
Това е новото попълнение на БДЖ.

Това е подвижен състав на ВЧЖ и ЖЖК.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия