Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Стоян Божанов - TANO

<< < (60/92) > >>

pach:

--- Цитат на: TANO link=topic=587.msg59673#msg59673 date=1305533982 ---Това е подвижен състав на ВЧЖ и ЖЖК.
...(Image removed from quote.)
...
--- Край на цитат ---

:clapping: :ok: :ok: :ok: почуствах се едва ли не на живо и на истинска гара (1 към 1 де...)!!!

TANO:
Ето още малко:

От тия двете 45-ци показани по долу едната е строена в Шварцкопф, а другата във Васкопф. Обаче и аз не знам коя от двете е самоделката, Васко да си признае (ако не става доброволно може и с бой)

Апропо, снимките са Сашови.

Vlado:
С толкова много парни един след друг все едно гледам база Бодрово в славните й времена. Супер!   :ok: :yes:

fpk1999:

--- Цитат на: TANO link=topic=587.msg59325#msg59325 date=1304933295 ---Точно така, двуосен е. Това е най масовия фургон в БДЖ в годините преди да се появят игреците и съвременните фургони, които всички знаем. Производство е на ГАНЦ. Имам го и на чертеж, може да се сканира и да се качи някъде тук. И поне 80% от всички наши влаци са били композирани така - четириосните са били рядкост. Това дето си купуваме на модели комплект композиции от еднакви вагони и фургони и си мислим, че точно така трябва да ги караме в истинските железници е рядко срещано (дори и в немските) Ето ти класическа композиция на български влак от 50/60 години - поща, двуосен фургон и каруци, които не са еднакви. В случая това е 05 серия с влак от/за Бургас
(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

Велика снимка с още по-велик влак :party:

Сaprycorn:
45 001 - VASKOPF!!! :good: :good:
45 011 - LILIPUT :( :( :(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия