Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Стоян Божанов - TANO

<< < (69/92) > >>

EMPEROR:
 С тези последните неща на BRAWA направо съм готов да ви се разсърдя!  :stop: Честито! Да видим кога ще пристигнат и на мойта гара  :lol: :drinks:

IKAR:
Хм, Лъчезаре, не думай така, понеже нали четеш из форума, а и на много други места има подобни отзиви, че точно Брава напоследък се излага на поразия до състояние на не ставащи и за дъска за кочина модели. Е да се надяваме, че не всичката им нова продукция е с такова "качество", но кой знае....Лично им видях във Виена кривите пясъчни тръби и Хехт вагоните с разместени до средата на прозорците купета....

Жоро:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=587.msg71331#msg71331 date=1327045740 ---...направо съм готов да ви се разсърдя!...
--- Край на цитат ---
Хм! Сърдитко... :on_the_quiet:

EMPEROR:

--- Цитат на: IKAR link=topic=587.msg71333#msg71333 date=1327046027 ---Хм, Лъчезаре, не думай така, понеже нали четеш из форума, а и на много други места има подобни отзиви, че точно Брава напоследък се излага на поразия до състояние на не ставащи и за дъска за кочина модели. Е да се надяваме, че не всичката им нова продукция е с такова "качество", но кой знае....

--- Край на цитат ---

Тя тая тенденция я има при почти всички производители, така че от торбата със змиите...  :haha:

--- Цитат на: Жоро link=topic=587.msg71334#msg71334 date=1327046047 ---Хм! Сърдитко... :on_the_quiet:

--- Край на цитат ---

Не съм сърдитко, ама голяма болест ме мъчи... кинтонемия... удря много от веднъж и обикновено се получават трайни увреждания  :lol:

TANO:
 Е, въпреки кризата “БДЖ” все пак успя да осъществи една редовна доставка на четириосни пътнически вагони от вагонната фабрика “Жорлиц”. Обаче… Ми общо взето са си голямо разочарование. Далечко са от истината и то по такъв начин, че няма как да се преправят, за да заприличат на нашите каруци. Преди да ги купя имах голям мерак да ги пипна оттук-оттам, но той бързо се изпари като ги видях на живо. Може би ако можеше да им се сменят стъклата щеше да е друго. Както и да е – малко снимки на истинските. Имаме ги в два варианта, що се отнася до вътрешното обзавеждане. По-  малко разпространените са със седалки 2+2 каквито са и на модела.

По – често срещаните са с кресла подредени на принципа “Две напред, едно назад”

И при двата обаче в средния салон има такива сепарета май за инвалидни колички. Разликата е, че в първия вариант са две в двата края на салона, докато във втория е само едно.

Малка част от първа класа.

Седалките са с качество на изработка като на фирмата Лима отпреди 30 години. Затова само набързо ги мацнах, без да се старая да докарам зеления цвят. Отказах се да правя и сепаретата.

Една снимка от по късен етап, на която се вижда дестинацията на пътуване.

На вагон се падат по 25 бургазлии.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия