Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Стоян Божанов - TANO
TANO:
Единствено по първата класа си поиграх с малко по-голям мерак.
Погледнете номера на вагона ½ класа.
TANO:
Имах късмета да срещна брат му на Центр. гара. Обаче фотото не беше в мене и се наложи да снимам с ГСМ-а, освен това беше някъде в началото на февруари при -18 градуса, така, че сори за качеството на снимките. И тук още едно разчарование – седалките във втората класа са на принципа “Две напред една назад”, а на модела са 2+2.
Ето и номера на вагона втора класа.
И брат му сниман при същите условия споменати по горе. За съжаление и той е със седалки тип “Две напред една назад”.
Още 3 картинки за финал.
Е това е. Няма нужда от отрицателни критики, защото и сам си знам, че съм далече от истината. Всичко е правено на принципа “Колкото да не е без хич”. И въпреки, че тия каручки определено няма да са ми гордостта на колекцията какво пък толкова – ще си ги връткам до Бургас с 46-цата. Стига да не ми я вземат в поделение “Товарни превози”.
BaHkaTa:
На мен ми харесват как са станали вагоните :good:
jopeto:
:hi:
mitko0888:
--- Цитат на: TANO link=topic=587.msg75178#msg75178 date=1332536981 ---Имах късмета да срещна брат му на Центр. гара.
--- Край на цитат ---
Той тоз' не е брат му. Той си е същия! Само фотото е било различно, или пък слънцето... :clapping:
Винаги съм се кефил на такива моделистки изпълнения. Проучване на оригинала, след това - "моделът", накрая - МОДЕЛЪТ (без кавички и с главни букви) - отразява точно мерака на автора му!
Ако може едно лично мнение - остави ги в този вид, без графити. Да не им се скрият хубавините.
Продължавам да следя с интерес и възхищение творбите на г-н ТАNО.
Още веднъж - поздравления за придобивката и за работата по нея. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия