Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Стоян Божанов - TANO
TANO:
TANO:
Ето какво се виждаше преди като влезете в Google earth:
Сега е така:
И тука на Сашо му загря фотото, та се наложи да спрем и да го охладим с 2 бири. Та това е. Винаги ме е било страх от този момент (озеленяването). Някак си чувствам, че не ме бива много по тая част. Наложи се да ползвам безвъзмездните услуги на една частна консултантска фирма по озеленяване:
Трябва съвсем честно да си призная, че ако не беше огромната морална и
физическа помощ от тази фирма, май нямаше да се престраша изобщо да го започна. Не знам като как е станало. Вече 5-6 човека го видяха на живо, но къде от добро възпитание, къде от страх да не ядат бой :bb2:, ми казаха, че било добре. Сега е момента за по обективни критики.
А, независимо как е станало все пак това е цял етап от изграждането на макета. И както си му е ред при завършването на всеки етап има официално откриване. Сега ги разбирам някои дето толкова обичаха да режат лентички – то било голем кеф.
pach:
Какви ти критики?!!!
Сега ще си добавя нов раздел в PDF - ръководството от твоя макет!!!
:clapping: :clapping: :clapping:
Майстор-професоре дори пътеки си "утъпкал" не безцелно, а точно там където биха се получили!!!
Поздравление за завършения етап.
Имам питане - мостовете сиви ли ще си останат, или водата дето се стича по подпорите им ще ги "окепази" и тях?
:clapping: :clapping: :clapping: :hi:
Mixy:
Перфектише! :yes:
Ама много трева прорасла между коловозите в гарата, нещо май НКЖИ не я поддържат добре, ша са глобяваме значи... ;)
TANO:
--- Цитат на: pach link=topic=587.msg93573#msg93573 date=1392027488 ---Имам питане - мостовете сиви ли ще си останат, или водата дето се стича по подпорите им ще ги "окепази" и тях?
--- Край на цитат ---
Значи доколкото си спомням по норма мостовете се боядисват един път на 10 години. Светофорите и всички други СЦБ съоръжения ги боядисват на 3 години. Ако има боя, де! Приемните здания и всички други гарови съоръжения ги стягат с това, което остане от средствата от някой европейски фонд, след като мине през няколко ръце първо. При мен обаче по съвпадение всичко това се случи преди 2 месеца и затова всичко изглежда така чисто. Приеми го като идеализъм, видян през моите очи. Ако ида на някоя гара да си купя билет, за да се возя на влак, искам тя да е чиста и спретната, влака, който дойде да ме вози да е чистичък, пък ако щеш сега както ме подсеща Адри и кондукторките да са облечени само по високи токчета и служебна чанта, а инфраструктурата покрай която преминавам да е стегната и поддържана. Някога това наистина е било така(без кондукторките) - вижте някои от снимките, които качва Иво. Баластовата призма сякаш е правена с фотошоп. Така и съм оставил нещата на макета, както искам да ги виждам наистина. Никога не съм си падал по мърлявизма в моделизма. Въпреки, че от друга страна настина състаряването в моделизма си е сериозен занаят. :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия