Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Стоян Божанов - TANO
tazcho:
Да са ти живи и здрави витринките ;) да знаеш без да се обиждаш обявявам открито че ще ти открадна идеята , за което като се видим някога и запознаем лично почерпката ще е от мен :drinks:
Boris 2-12-4:
Мен изключително ме впечетлиха някои неща, които и на макети с много по-големи размери не могат да се забележат. Ето някой от тези неща:
1. Всичко е навързано в цяла система, ако нещо се прави, то е свързано с другите неща. Няма самоцелни работи.
2. Мисли се поне десет хода напред!!! :hi: :hi: :hi:
3. Макетът е така конципиран, че може да бъде използван поне в ЧЕТИРИ ЕПОХИ!!! Разбира се, не едновременно...Примерно, смяната на сигналите, става за секунди...
4. Макетът зарежда, както карачите, така и зяпачите, така и броячите на нитове, хайде холан и те да се почустват веднъж разбрани..., за кашонерите въобще да не говорим и те си получават порцииите оргазми...
5. Толкова си е готино, че както В ПРИРОДАТА, КОГАТО ВИДИШ ПРЕКРАСНА ПОЛЯНКА, СЪРЦЕ НЕ ТИ ДАВА ДА СТЪПИШ НА НЕЯ, в
дадения случай да пуснеш или спреш влак... :give_rose: :angel: :dance1:
6. Домакинът е така подготвен, че ако ,примерно, се опиташ да пуснеш вагон конструктивно пригоден за максимална скорост 80 км/час , със скоростта на експрес........ просто не става и ВЕДНАГА излита въртолет с надпис " НЕ НА ГЪЗАРИИТЕ В ЖП МОДЕЛИЗМА " и тръгват едни водни помпи, сирени....... :diablo: :wild: :agree:
7. Хайде да спирам, че ще ме обвинят в продаване на гласове... :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
jopeto:
Тотова е целата на макета, не просто да е няква дъска, дето да си таркаляш, поредния пълнеж за кашоните! Респект за Тано, системата за сигнализацията е изпълнена уникално, така както на истина се прави. За малкото място, което има е направил максимален брой ефектни детайли за едно жп трасе, при това в НО! Шапки, долу! :hi:
Best Ripper:
Ако решиш да изхвърляш нещо, кажи кога и къде ще е... ::) За предпочитане на ЛС... :pardon:
TANO:
Я тука да се самоцитирам отпреди 1 година: "Т.е. пълно разглобяване на макета и як ремонт на цялата стая. Това е и основната причина досега да не съм направил ландшафта. Но ако всичко върви по план наесен ще мога да го започна най после. "
То не само тая есен и зима отмина ами още малко и пролет ще дойде, но както казват бабичките у наше село:
“Божанов забавя, но не забравя”
Ми след 2 месеца копане и садене ето какво се получи:
Общ изглед:
На сектори
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия