Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Стоян Божанов - TANO

<< < (80/92) > >>

TANO:
Ква гигантеа, бре Пацо? Ти явно не разбираш от ябълки. Тези са от сорт "Златни". Затова съм наел една охранителна фирма - "Тримата братя" ООД да ги пази.

Че са големи е ясно. Всички знаем, че има и българска фирма, чиито изделия по мое скромно мнение са доста сполучливи, но за сметка на това пък не са и скъпи. За съжаление обаче Тодор Разградски се появи твърде късно на хоризонта за мен. Вече си бях накупил всичкия зелениш от Конрад 2 - 3 години преди това. Всичко е Нох, Буш и т.н.

П.С.1 Отстрани може да звучи като реклама, но не е. Просто споделям лично мнение. Нали и аз взех да разбирам от озеленяване. :blush2:

П.С.2 И успокойте топката в пощенската тема, плийз. Кефете се на хобито - вижте кво готино кафеджийско репортажче имаме днес :ok:

pach:
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
... наета фирма "Тримата братя".....
 :good: :lol: :good: :lol: :good: :lol:

ПРофесоре, на теб винаги ще ти свалям шапка, за духовитостта, сръчността, знанията и уменията,
сред които не на последно място и потушаване на "големия пощенски пожар във форума през 2014-та!!!"
Спирам и ще се кефя на хобито (ще си обновявам PDF файл-ръководството с тази тема тук)
 :hi: ;D

TANO:
Предварително се извинявам за офтопика. Просто реших да разводня малко форума за танкове и ламБи със снимки на влаци.
Тая картинка ми хареса от Моделинга:

Останалите са Сашови:

pach:
 bg&flag
Гарата от повечето снимки я знам - тя е на БДЖт (божанови домашни железници-тano)
но коя е гарата от първата снимка (истинската)!? :scratch_ones_head:

Vlado:
Клисура!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия