Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Стоян Божанов - TANO

<< < (83/92) > >>

TANO:
Ми тая снимка съм я качвал и преди. Това горе вдясно от най десния вдигнат ръчаг е коловозна ръчка.

Сега понеже ми подсказаха къде да бръкна, намерих това. Не е мо-тамо същото, ама със замижаване на едното очо може да мине.

Не мога да преценя размера, видях обаче някаква цена, която не ми хареса много. Обаче де да знам, някой ден може и да се прежаля.

П.С. Сега виждам, че Борето е пуснал нещо, ще го видя

pach:
Съдейки по размера на болта от снимката (М8) би трябвало да е ...около 15-те см!!!
Къде го видя това и каква е толкова цената му?
Впрочем това от снимката може сравнително лесно и бързо да бъде изработено със съвременните технологии!
А по горе моделния "пулт" с мини ръчазите ми изглежда мнооого добре и ...става универсален за всеки макет.
Както казва нашия приятел Миро - ти отвори нова "бездна" пред мен (подобно на минитранс и дековилките за теб).
 А на първата снимка български ръчази ли са? ...и Ша ма прощаваш, но кое "там в дясно" е коловозната ръчка - за
мен изглеждат еднакво, но най-вероятно имат различно предназначение може би?

Boris 2-12-4:
Тургам втора серия предизвикателства:

http://www.orasch.de/stellwerk.htm

http://157949.homepagemodules.de/t779f89-Stellwerk-Sf-der-BAE.html

Нали се търсят 1:1 - ето още няколко....истински ръчки...

TANO:
Докато текат 72-часовите проби на инсталацията (демек като успея да събера приемателната комисия), се появи още един обект за поливане, ъъ пардон за приемане. На мястото на старата N-ска витринка...

...изникна това

Така около първоначалната голяма витрина, която навремето едвам напълних, се появиха пристройки от ляво, дясно, горе...гледам от долната страна има място ;D ;D

още малко

По хубави снимки след комисията. Сега наздраве :drinks: :drinks:

TANO:
Разгеле, 72-часовите проби изтекоха. Ето нЕкои моменти от работата на приемателната комисия:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия