Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Стоян Божанов - TANO
TANO:
Предпочитам да ги направя така, както бяха по времето, когато БДЖ беше истинска железница. Сегашното безумие не ми е по вкуса, нито пък искам да го моделирам. БДЖ беше БДЖ до края на ХХ век. Оттам нататък - прогресивен регрес. :angry:
TANO:
Едно цитатче от другата тема:
"До къде го тикна локчето?"
Ми овапцах го, ама чака надписи. Нещо се разминахме с баш майстора на ваденките, ама все някога ще стане работата. Друг е въпроса, че черното не стана идеално, и се чудех дали да не го почна наново. Обаче май ще си остане така.
Докато чакам си спретнах едни предсигнални табелчици. Не че ще трогна някой, ама все двама - трима може да им се зарадват:
pach:
Емиииии, крайно време беше да има и предсигналните...а то все се стряскам(е) като отмине влака покрай светОфора, какво е светил!?!!!!
;D :lol: :haha:
Не знам какво не му харесваш на черното (все пак не е на живо),
но мен ме кефи...ако има недостатъци...тъкмо няма да го "състаряваш", за да ги прикриеш!!!
Много ме кефи обаче табелката на цилиндровия блок...
...както и рамата със задвижването...въпреки огромните "калници"
на първа и последна от колоосите.
...и казваш, че в крива все пак не е много "читав"?!
:scratch_ones_head:
Kalin:
Привет ,
Имаш невероятен макет! Много изкусно направен. От около половин година мисля как да започна своя. Изненадах се като видях твоя макет , защото разположението на релсите е доста близко до твоето. Снимките ти също са страхотни , а за колекцията нямам думи.
Поздрави и не спирай да качваш снимки да им се радваме!
TANO:
Бре!
Не била активна тая тема повече от година. Активна си е – всяка сутрин си пия кафето пред макета, вечер пийвам и други работи. Чат – пат даже го пускам и да върви. Обаче някой най - накрая ще трябва да ме хване и да ми върже два шамара. И да ми каже да взема да се спра. Щото и тая новата теснолинейна витринка не изкара три години, и отесня като другите. Наложи се да я разтуря и да я надстроя. На снимките ще я видите с три реда, но е изчислена за четири, с още един бъдещ ред в N. И понеже и това не ми стига, сега се налага да поливам и още една по малка, съвсем нова витринка. Та така:
Сега само тавана на стаята остана свободен, ама пак добре, че гравитацията все още не са я отменили. Иначе и той щеше да стане като стената.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия