Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Стоян Божанов - TANO
CaLLlo:
--- Цитат на: Adrian link=topic=587.msg7733#msg7733 date=1214836431 ---
... По уЛиЦитЕ Тауруси ...
--- Край на цитат ---
Да не се заблуждаваме, предимно парна тяга ще е, останалата ще е максимум 30%. Онова Н68 означава "Немаршрутизирана от '68 година"
Adrian:
let it be
(pust wsegda budet para
pust wsegda budu q !)
mill:
Mалийй какъв чечмел,какво чудо.Знаех си аз ,че ел.част на един макет е най-трудна ::).Тея снимки ако ги бях видял преди да почна макета,щях да си остана с мечтите за направата му.Главозамаяние получих.
препоръка към начинаещи моделисти- не гледайте снимките от по горния пост/ако искате да имате макет/ ;D ;D
Maktub:
На това му се казва перфекционизъмвъв висшия пилотаж! Наистина не съм убеден, че бих се справил без да лудна! Измайсторяването на такова нещо не може да се забрави. Колко врме ти е отнела направата на електрическата част?
CaLLlo:
--- Цитат на: Maktub link=topic=587.msg7744#msg7744 date=1214862561 ---... Колко врме ти е отнела направата на електрическата част?
--- Край на цитат ---
"10 години от откриването" предполага че още тогава черната кутия е била произведена и функционираща, а във времето след това е усъвършенстван ландшафтът, сменени релсите и гарата. Колко точно му е отнела черната кутия - най-добре той да си признае, но не е много - 2-3 месеца мисля!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия