Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Стоян Божанов - TANO

<< < (12/92) > >>

Adrian:

според мен на едната снимка негативът е наобратно "огледално' - често се прави тази грешка - например в моят бранш нормално ляво свирещи китаристи се оказват десняци , както и барабаноистите - с обратен гард

CaLLlo:
ДА, едната снимка съм я обърнал огледално, за да може да се сравни с оная от макета  ;D

От тези двете - голямата е номалната, а малката - обърнатата  ;D

eurostar:
На мен макетът ми харесва. Впечатли ме фактът, че е облицован като мебел с хубаво дърво. Харесва ми чистата работа, но аз бих изцапал малко "каменните" стени. Това не е камък и времето няма да свърши тази работа вместо макетиста. При тази детайлност би трябвало да се премахнат подложките под краката на хората - това е единственото нещо, което ме подразни и препоръчвам, ако е възможно, да се лепят краката на хората директно върху тротоара (перона) без подложка.

TANO:
Здравей, eurostar
Както се вижда на доста снимки макета не е довършен.Тепърва ми предстои да садя трева и дървета на по голямата площ от него.Пък докато стане това между коловозите и навсякъде ще обрасне с храсти и т.н.Това ще е момента и каменните стени да бъдат омърляни.Но всяко нещо с времето си.Карам я малко по малко, че не ми остава време.До пенЦия се ще съм го свършил.А за подложките под пътниците ще си взема забележка-наесен като се поосвободя малко ще ги направя с телчета забодени в краката.Много ще пищят докато ги пробивам,но така е по-добре защото могат да се махат.За сега толкова.Поздрави

misho_tabakoff:
На мен това ми е любимият макет, няма какво повече да коментирам .... когато макетът на Стоян е в действие, и Боговете мълчат!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия