Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Кой, какво и колко?
Жоро:
Дървеният материял - добре. Шперплат.
Тъп въпрос - какво прави кривата стрелка долу най-ляво? Ако я смениш с крива релса може и да се събереш на тази ширина. Ако ли не - по-широк шперплат.
Или смени мащаба ;D
Например в Z. ;D
toniemi:
--- Цитат на: Жоро link=topic=602.msg7620#msg7620 date=1214582551 ---
Например в Z. ;D
--- Край на цитат ---
Мога да помогна ;D
Der Hetzer:
--- Цитат на: Жоро link=topic=602.msg7620#msg7620 date=1214582551 ---Дървеният материял - добре. Шперплат.
Тъп въпрос - какво прави кривата стрелка долу най-ляво? Ако я смениш с крива релса може и да се събереш на тази ширина. Ако ли не - по-широк шперплат.
Или смени мащаба ;D
Например в Z. ;D
--- Край на цитат ---
Е то главно въпроса за материала ме интересуваше :)
Сменям плоскостта, имам цяло тесте с различни размери, неразопаковани, а на всичкото отгоре са и вносни от Италия ;) а кривата стрелка най-долу увеличава коловозите с още един, все пак пестиме пространство... ::) и после по-дълги коловози.
Море Войводо, дамаджана с домашна пърцуца си давам - мащаб си не сменям!!! ;D
toniemi:
--- Цитат на: br118 link=topic=602.msg7622#msg7622 date=1214583200 ---
--- Цитат на: Жоро link=topic=602.msg7620#msg7620 date=1214582551 ---Дървеният материял - добре. Шперплат.
Или смени мащаба ;D
Например в Z. ;D
--- Край на цитат ---
Е то главно въпроса за материала ме интересуваше :)
Сменям плоскостта, имам цяло тесте с различни размери, неразопаковани, а на всичкото отгоре са и вносни от Италия ;) а кривата стрелка най-долу увеличава коловозите с още един, все пак пестиме пространство... ::) и после по-дълги коловози.
Море Войводо, дамаджана с домашна пърцуца си давам - мащаб си не сменям!!! ;D
--- Край на цитат ---
До колкото знам от стари хобисти,с неразопаковани плоскости от Италия,макет не става... ;D ;D ;D
Der Hetzer:
Речено-сторено ;)
Разопаковах ги, че те са си у нас бре, нима се съмнявахте че са някъде другаде? ;D
От няколко седмици съм работлив като мравчица и когато падне мрака си донасям разни полезни нещица вкъщи 8)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия