Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Кой, какво и колко?

<< < (2/4) > >>

Adrian:
кой (аз)    какво (пия)   колко (много)   ;D  (вода)

Voodoo:
NEWWinRail 9.0 Trial Version - кракче къде мога да намеря.

Gervasii:
кино вино все едно

Der Hetzer:
ПочнА се!  ::)

Имам тука едни програмки Wintrack, Winrail ама нищо не разбирам...почват да ми се наставят едни релси "как дойде" и нито мога да ги завъртя нито да ги преместя...Т'ва сигур е от алчност оти съм си изтеглил маймай последните версии, а те са демо...Както и да е, добрия стар Photoshop също свърши работа и сега поне съм наясно какво ми трябва на първо време като релси...това, което се вижда ще ми отнеме месеци, а може и година докато го направя, да си кажа предварително - това не е целия макет, а само едното ъгълче, останалото е начертано в главата, имам представа какво и как ще е, но има време докато се стигне до там...
И така - както беше казал Джордж Лукас - "Всяка сага си има своето начало"  8)

Der Hetzer:
Тука една гредъ се получи уеко... или по-скоро точно една греда разстояние не достига  >:(
Добре че си имам и едни други плоскости, които не съм разопаковал, слагам снимката и Жоро да види материала и да се произнесе, че аз така или иначе май никога няма да се науча кое как се казваше (освен и на дървения материал да измисля специфични апокрифни наименования  ;D )

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия