Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Полезни линкове към сайтове на готови проекти | Useful links to sites for other projects and layouts

Интересни линкове към чужди макети

<< < (15/193) > >>

pach:
Общо взето е тъпичко...Най-добре се "оглеждат" макети при които движението на подвижния състав става на височината на очите.Тогава и то от определено разтояние , отговарящо на мащаба се пресъздава пълна илюзия за действителен влак.Не напразно  само в най-добрите макети , се осмеляват да пуснат камера монтирана вместо кабината на теглещият локомотив - тогава лъсват недостатъците отблизкия поглед .Гледал съм преди години малък макет в НО заснет през такава камера по време на движение - клипа пресъздаваше чувството че си в истински локомотив , на истински пейзаж.Преживяването е върховно!!!
А тоя в пода , ще трябва да се вживява в ролята на миньор , а не на машинист!!! ;D ;D ;D

toniemi:

--- Цитат на: pach link=topic=61.msg3961#msg3961 date=1208843106 ---Общо взето е тъпичко...Най-добре се "оглеждат" макети при които движението на подвижния състав става на височината на очите.Тогава и то от определено разтояние , отговарящо на мащаба се пресъздава пълна илюзия за действителен влак.Не напразно  само в най-добрите макети , се осмеляват да пуснат камера монтирана вместо кабината на теглещият локомотив - тогава лъсват недостатъците отблизкия поглед .Гледал съм преди години малък макет в НО заснет през такава камера по време на движение - клипа пресъздаваше чувството че си в истински локомотив , на истински пейзаж.Преживяването е върховно!!!
А тоя в пода , ще трябва да се вживява в ролята на миньор , а не на машинист!!! ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---
И аз те подкрепям ;)

Maktub:
Явно е руско-новобогаташка гъзарийка ;D Друго си е след водката и сельодката – n пъти – да се събудиш под масата и първото нещо, изпречило се пред окото ти, да е влак от птичи поглед... денят започва някак лекокрило...  :P

zazo:

--- Цитат на: Maktub link=topic=61.msg4005#msg4005 date=1208901783 ---Явно е руско-новобогаташка гъзарийка ;D Друго си е след водката и сельодката – n пъти – да се събудиш под масата и първото нещо, изпречило се пред окото ти, да е влак от птичи поглед... денят започва някак лекокрило...  :P

--- Край на цитат ---

Баш такова ми беше усещането и на мен като му гледах и физиономията и декора на чичката, реших да го спестя, но явно не сън единствен  ;D

toniemi:

Този човек може да си сложи около трасето огледала,като на моят макет в Z.Само че трябва да ги сложи под 45 градосов ъгъл и така ще може ,както е легнал отгоре,да ги гледа отстрани. ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия